USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельну ДТП поблизу Луцька скоїв мешканець Ківерців. Подробиці

31 Січня 2017 14:30
Смертельну ДТП в Княгининку скоїв 57-річний мешканець Ківерець, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Нагадаємо, аварія сталася 30 січня близько 20 години на автодорозі в селі Княгининок Луцького району. 57-річний мешканець Ківерець, перебуваючи за кермом «Subaru Tribeca», виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив наїзд на пішохода, 35-річну мешканку Луцького району, яка рухалася по узбіччю.

Внаслідок ДТП жінка загинула на місці. Водій залишив місце пригоди.
Згодом, позашляховик правопорушника заблокували інші учасники дорожнього руху, та викликали поліцію.

Як повідомляє видання "0332.ua", ДТП скоїв громадянин Боровик В.В., який найімовірніше є батьком нещодавно затриманого "бурштинового" заступника прокурора Рівненської області - Боровика А.В.

«За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія транспортного засобу затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Згідно із висновком наркологічного дослідження затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння», – повідомив Юрій Угланов, начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП у Волинській області.


Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
гнів Показати IP 31 Січня 2017 15:38
Чому не пишете прізвище цієї ківерцівської гн*ди???? Боровик Володимир з Ківерець, займається деревообробкою, має кілька фірм, продає кругляк, очевидно має вільний доступ до заготівлі. Фірми його легко відшукати в інтернеті. 3 роки за загублене життя і дві сироти - замало для прощення.
Укроп Показати IP 31 Січня 2017 16:13
Ну і що, знову проковтнемо образу і хай потвора ходить і посміхається?
сергій Показати IP 31 Січня 2017 16:54
в нього син відомий прокурор
Анонім до сергій Показати IP 31 Січня 2017 18:12
якщо він займається бізнесом...то відкупиться і ніякі суди йому не страшні.гроші вирішують все
Знаю, що син до сергій Показати IP 1 Лютого 2017 09:37
ганд..дон він в нього відомий - це факт. Той старий боровик - п..адло ще те, та й свого старшого виховав в таких традиціях, знаю ще по школі. Що папа, що син два хвалька і дегенарата! А від суду відмажуться обоє, це факт.
А що робити? Показати IP 31 Січня 2017 18:43
коментар було видалено
Зірочка Показати IP 31 Січня 2017 19:55
Задовбали: понапиваються і сідають за кермо!!! Значить маленке покарання і штрафи за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння!!! Треба збільшити!!!
свідомий Показати IP 31 Січня 2017 23:11
Пора вже судити за такі вчинки як за умисне вбивство і давати по 15 років мінімум бо таке п'яне чмо сідаючи за руль прекрасно розуміє можливі наслідки своїх дій. Потім на суді буде як завжди дурня ліпити що собаку яка раптово вибігла обїзджав чи ще щось подібне свідкі проплачені найдуться потянуть час поки все стихне зарахують рік за два за Надіним законом і все. Нехай суддя приймаючи вирок пам'ятає що немає більшого горя ніж горе дитини яка бачить як її маму загортають в сиру землю і памятає що все в житті вертається і гроші можуть вилізти боком.
аватар Показати IP 31 Січня 2017 23:34
Загиблої невернеш, головне щоб скоївший памятав дітей сиріт загиблої щоб діти немали проблем непотребности в житті якщо скоївший забудеться їх бог йому судья.а ви як рахуете? Громада.
Ківерці до аватар Показати IP 1 Лютого 2017 05:50
Чи бува це пише не павлуша, менший синок??
Проти падла Показати IP 1 Лютого 2017 15:31
Був п'янючий як сніп, а адвокати вже взялись за справу,приписиють гіпертонічний криз на фоні цукрового діабету..Посадити падлюку..
Проти падла Показати IP 1 Лютого 2017 15:51
А коли його наздогнали та заблокували водії,то пропонував на місці "все порішать".мразь..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus