USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Соліст гурту ТНМК потрапив у ДТП

21 Серпня 2016 20:56
Лідер українського гурту «Танок на майдані Конго» (ТНМК) Олег "Фагот" Михайлюта потрапив у ДТП у Кіровоградській області через те, що водій мікроавтобуса заснув за кермом.

Про це він особисто написав у Facebook.

Внаслідок ДТП ніхто серйозно не постраждав.

«Кажу відразу, всі живі здорові, трохи побиті, але то таке... Водій заснув на ходу і наздогнав фуру... смішно те, що після всього водій фури підійшов і, посміхаючись, сказав, що дуже давно хотів з нами познайомитися, шкода, що відбулося таким чином», – написав Фагот.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Серпня 2016 21:50
"Смішно,.. посміхаючись,.." Дуже смішно. Добре, що фуру наздогнав, а не такого ж буса наприклад. Відпочивати треба шоферу в дорозі. а то позасинають і фаршу понароблюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus