USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Стан дочки Скрипаля швидко покращується

29 Березня 2018 23:41
Дочка Сергія Скрипаля Юлія прийшла до тями і почала розмовляти.

Про це із посиланням на ВВС повідомляє Укрінформ.

“Як повідомили в лікарні Солсбері, стан доньки Сергія Скрипаля Юлії швидко поліпшується і більше не оцінюється як критичний. Її батько, також отруєний нервово-паралітичним речовиною на початку березня в Англії, залишається в критичному, але стабільному стані", - йдеться в повідомленні.

Доктор Крістін Бланшард з лікарні Солсбері повідомила: "Вона (Юлія Скрипаль — ред.) добре відреагувала на лікування, але ми продовжуємо надавати їй кваліфіковану медичну допомогу в цілодобовому режимі".

Кореспондент ВВС Дункан Кеннеді повідомив, що, схоже, для Юлії Скрипаль найгірше вже позаду. Зараз вона - у стабільному стані.

Тим часом поліція встановила огорожі навколо дитячого майданчика у парку неподалік від будинку Скрипалів. "Поліція огляне її в якості запобіжного заходу", - повідомив заступник помічника комісара поліції Дін Хэйдон.

Екс-офіцер ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія ось вже три тижні перебувають у лікарні після отруєння невідомою речовиною. Їх знайшли вдень 4 березня у центрі Солсбері на лавці в сквері без свідомості. До цього вони заходили в місцевий паб The Mill і пообідали в мережевий піцерії Zizzi.

Раніше експерти давали невтішні прогнози щодо здоров'я Скрипалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Березня 2018 14:01
Рано воскресили.....вдруг случайно правду ляпнет .....очень некрасиво получится...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus