USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Студент-африканець тікав у Францію через Волинь

14 Листопада 2013 12:02
Правоохоронці відділу прикордонної служби «Пархоменкове», що на Волині, сьогодні вночі затримали чоловіка, який намагався незаконним шляхом перетнути державний кордон з Республікою Польща. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Так, прикордонниками Львівського загону, затримали у прикордонній смузі чоловіка без документів, який в подальшій розмові розповів прикордонникам, що навчався в Херсонському Національному Університеті на музичному факультеті і до України прибув з Республіки Конго, але у зв’язку із скрутним матеріальним становищем вирішив покинути навчання, тривалий час підробляв на будівництві малярем, але цих грошей йому не вистачало. Тому чоловік вирішив податися до Франції, де проживає його брат.

При собі затриманий не мав жодного документа і аргументував, це тим, що їх викрали на будівництві.
Затриманий знаходиться у відділі прикордонної служби «Пархомекове», та подальшу його долю буде вирішувати суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Изя Показати IP 15 Листопада 2013 07:37
І заодно футбол подивитися: Франція - Україна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus