USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Уламки малазійського Боїнга будуть везти через Волинь, - ЗМІ

1 Грудня 2014 12:29
Останній рейс збитого рейсу МН17 пройде через Волинь, - про це інформує Волинська газета.

Уламки літака «Boeing 777» авіакомпанії «Malaysia Airline», який 14 липня під час виконання регулярного рейсу МН17 між нідерландським Амстердамом та малайзійським містом Куала-Лумпур збили засобами протиповітряної оборони, що потрапили до рук сепаратистів або російських регулярних військ, остаточно зібрані на місці падіння авіалайнера біля села Грабове Донецької області (в районі Шахтарську).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РОСІЙСЬКІ ЗМІ ЗЛІПИЛИ ВЕРСІЮ, ЩО МАЛАЗІЙСЬКИЙ БОЇНГ ЗБИВ ВОЛИНЯНИН

Наприкінці минулого тижня з контрольованого терористами району залізничним транспортом вони доставлені в Харків, звідки будуть перевезені в Нідерланди. Як з’ясувалося, жодна залізнична компанія не захотіла доставляти цей специфічний вантаж своїми потягами, тому вирішили, що його завезуть у Західну Європу вантажівками.

Всього знадобиться мінімум 16 великотонажних транспортних засобів, які транзитом через Київ у супроводі спецавтомобілів ДАІ попрямують у бік українсько-польського кордону вже в перших числах грудня. Маршрут пересування колони не розголошується, хоча з великим відсотком імовірності можна спрогнозувати: уламки нещасного літака «Boeing 777» вестимуть найкоротшим шляхом. А це означає, що через Волинь: або напряму з Києва на Ковель та Ягодин, або через Житомир, Рівне, Луцьк, усе той же ж Ковель та Ягодин.

Останки ж загиблого на борту екіпажу та пасажирів (всього жертвами підступного пострілу ракетою системи «земля»-«повітря» на борту рейсу МН17 стало 298 мирних громадян із різних країн світу) виявлені та відправлені для ідентифікації в Нідерланди дещо раніше.

Варто пригадати й те, що сепаратисти та російські найманці, які першими прибули на місце катастрофи, організували масове мародерство, в результаті чого вже мертві жертви з малайзійського авіалайнера обкрадалися: не гребували не тільки чужою косметикою, але й коштами з банківських карток…

Кремль досі заперечує свою причетність до цього злочину та безуспішно намагається перекласти провину за трагедію на українське військо, котре вже давно не має в своєму розпорядження комплексів «Бук», здатних знищувати повітряні цілі на висоті від 5 до 10 кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Грудня 2014 13:29
коментар було видалено
Корінний лучаанин до Анонім Показати IP 1 Грудня 2014 13:37
ТОБІ НАСНИЛОСЬ , ЧИ ЯК? СОН РЯБОЇ КОБИЛИ у АНОНІМА!!!! ТИ закликаєш тролістів на свій комент, зараз твій друг ДОНЧАНИН відповість на твій запит, він може вже з ліжка встав після ночі за компою.
Ір Показати IP 1 Грудня 2014 15:00
Ви що там курили?Офіційної версії ще немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus