USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд заарештував підозрюваного у вбивстві майданівця

29 Липня 2017 21:21
Олександра Волкова, підозрюваного в організації викрадення Ігоря Луценка та вбивстві Юрія Вербицького у 2014 році, взято під варту терміном на 60 діб без альтернативи внесення застави.

Відповідне рішення ухвалив Печерський райсуд сьогодні, 29 липня, передає Громадське радіо.

Прокуратура звинувачує Волкова в тому, що він був одним з організаторів групи, яка викрала на той час активістів Ігоря Луценка і Юрія Вербицького.

Обвинувачення заявляє, що має дані, які свідчать про те, що в той день, коли сталося викрадення, підозрюваний був у лікарні, з якої викрадали активістів.

Свою причетність до викрадення активістів Олександр Волков заперечує.

Нагадаємо, у січні 2014 року Ігор Луценко і Юрій Вербицький були викрадені невідомими з території Олександрівської лікарні і вивезені за місто. Після тортур їх кинули в лісі. Вербицький від отриманих травм помер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus