USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд в черговий раз зобов’язав звільнити торгові площі поблизу «Юванта»

11 Червня 2010 16:43
Ухвалами від 21 травня 2010 року Вищий господарський суд України повернув без розгляду касаційні скарги підприємців Наталії Вишневської та Світлани Федорович, які не хотіли звільняти торгові місця на торгово-пішохідному ряді біля "Юванта".

Про це повідомили у прес-службі ПФ "Скорпіон-сервіс".

Підприємці хотіли оскаржити рішення господарського суду Волинської області та постанови Львівського апеляційного господарського суду про зобов’язання звільнити торгово-пішохідний ряд між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого у Луцьку.

На думку суддів Вищого господарського суду, скарги за формою та змістом не відповідають вимогам п. 6 ст. 111-3 Господарського процесуального кодексу України, адже у них не вказано підстав для скасування судових рішень та постанов апеляційної інстанції.

Таким чином, касаційна інстанція поставила крапку у судовій тяганині навколо цих справ та розвіяла створений представниками підприємців міф про суцільні перемоги у судових справах щодо права знаходитися на торговому ряді. Судові накази про звільнення території уже скеровані для примусового виконання у виконавчу службу Луцького міського управління юстиції.

Довідково:
ПФ «Скорпіон-сервіс» звернулася до суду з вимогою, аби 25 підприємців звільнили торгові площі на орендованій фірмою землі, якими вони, згідно угод, тимчасово користувалися до кінця 2008 року.
Згідно рішень господарського суду Волинської області торгові площі зобов’язані залишити підприємці Володимир Гвоздик, Олена Пасічник, Марія Іванюк, Олександр Овчарук, Світлана Форманюк, Леонід Гринюк, Сергій Кісляков, В’ячеслав Ляшук, Володимир Макаренко, Людмила Гончарук, Віталій Онищук, Раїса Костецька, Сергій Міщук, В’ячеслав Данилюк, Олександр Варжель. Рішенням Луцького міськрайонного суду – Володимир Кунц.
Львівський апеляційний господарський суд підтвердив вирок місцевого суду у справах проти підприємців Наталії Майструк, Володимира Віжевського та Світлани Лець.
Постановами касаційної інстанції – Вищого господарського суду рішення попередніх інстанцій лишаються у силі стосовно підприємців Івана Короля, Валерія Павленка, Наталії Вишневської та Світлани Федорович. Верховний суд України відмовив у касаційному провадженню справи Надії Познанській, так само зобов’язавши її звільнити торгову площу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Hatahama77 Показати IP 11 Червня 2010 17:09
І знову здорово. Респект Юра, що години переставляєш ;) вроді плюс 10 хвилин погоди не зроблять)))))
Юрій Ричук Показати IP 11 Червня 2010 17:15
А ти вважаєш, це комусь принципово? Хтось ставки робить? :-) Завжди вважав ці дурні переганялки брєдом. А зробив це з АБСОЛЮТНО іншої причини. Цікаво - подзвони розповім )
Hatahama77 Показати IP 11 Червня 2010 17:19
Насправді - мені однаково, чого ти це робиш)) Просто коли сиджу на модерації, то стабільно 1-2 таких намахи фіксую))) От за це і респект) Не получаїцця в двері - полізем через, так?)))
Юрій Ричук Показати IP 11 Червня 2010 17:29
Мірик, я тебе поважаю, чесно, але брехати - якось низько для тебе, мені здається. Не уподібнюйся "невідомому створінню". Побачив "намахування" - пиши, сварись, скандаль, скаржись, подавай в суд - які питання? Але не бреши, будь ласка. Повторюю: я не вважаю читачів такими, що сидять і без перестанку тиснуть F5. Тому змагатися "хто перший поставить" - наївно і по-дурному.
Hatahama77 Показати IP 11 Червня 2010 18:15
да ну? Не брехати? Це стосовно того, що я такі намахування бачу? Юра, колись я заради інтересу навіть підбірку вів, коли ми з тобою говорили на цю тему і ти розповідав мені, що це не твоя робота, а невідомого модератора. То хто ж тоді бреше?))
Юрій Ричук Показати IP 11 Червня 2010 18:36
Я так і казав? "Невідомого модератора"? "Говорили на цю тему"? Знаєш, Мирославе, не бачу більше смислу тріпАтися. Низько
Hatahama77 Показати IP 11 Червня 2010 18:56
Жаль Юра, що в тебе нетривка пам'ять. Чи ти не згадуєш, на кого кивав? Було би сумно, якби не було так смішно))))) "Низько")))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus