USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Судять луцьку вчительку за смерть школярки в Яремче

18 Січня 2014 14:38
Про те, що Лізи більше немає, своїм меншим дітям Оксана розповіла лише нещодавно. Спочатку вона казала, що Ліза в лікарні. Діти готували сестричці подарунки і просили передати, щоб верталася з лікарні швидше додому, інформують «Версії».

Зі слів Оксани, на екскурсію в Яремче відпускала доньку неохоче. Зідзвонювалася з нею кожні півгодини. Коли донька перестала відповідати – дзвонила вчительці. Але й вона трубку не брала.

А вже через чотири години батьки дізналися про трагедію.

Нагадаємо, 12 жовтня о 13:02 під час екскурсії в Яремче поблизу водоспаду «Пробій» посковзнулася на камені і впала в річку Прут 15-річна школярка, яка відпочивала в складі групи туристів із Луцька.

О 18:12 працівниками відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області тіло дівчини знайшли на відстані 40 метрів від місця події, на глибині 10 метрів та підняли на поверхню.

Вже розпочався суд над учителькою. Засідання зробили закритим для ЗМІ.

Адвокат постраждалої Віктор Пилипчук розповів, що санкція статті для підсудної передбачає обмеження волі від 3 до 5 років.

Наступне засідання суду відбудеться через два тижні. А тим часом у той самий водоспад впала жінка.

Рятувальники неодноразово просили міську владу Яремче огородити прибережну територію. Але поки там встановили лише попереджувальні знаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Джулія Показати IP 19 Січня 2014 16:13
А вчителька мала ту ученицю за руку тримати повсякчас? Учнів у класі зараз до 30-ти. Як вчитель ПРАКТИЧНО має забезпечити життя-здоров'я учнів під час екскурсій та інших заходів, що відбуваються за межами навчального закладу?
Лучанка Показати IP 20 Січня 2014 22:08
Шановна учителько! Ваша вина у тому, що Ви - учитель... Якби така ситуація сталася на відпочинку з родиною, кого б судили? Тримайтеся.
Вчитель Показати IP 11 Лютого 2014 19:40
Міняйне адвоката!!! Вашої вини немає. Через слабість захисту статисти набирають бонусів.
мама Показати IP 13 Лютого 2014 20:35
люди! якби ви ще знали цю вчительку! Відповідальна , добра , щира. Ніколи не чула , щоб хтось із учнів колишніх хоч слово погане сказав. Всі люблять і поважають. А мама, коли виряджала доньку на відпочинок ,не казала їй, щоб слухала вчительку? педагог же не посилала її туди.Чого ж вона не пішла з усіми?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus