USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судитимуть водія трактора, під колесами якого загинула дитина

1 Листопада 2017 11:22
Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 48-річним мешканцем села Пульмо Шацького району правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої, інформує прес-служба прокуратури області.

Як відомо волинянам, зранку 17 жовтня 2017 рокучоловік рухався трактором марки «МТЗ-80» вулицею Незалежності в рідному селі та, виявивши на проїзній частині дороги 6-річну дівчинку, не зменшив швидкість аж до зупинки транспортного засобу, виїхав на праве узбіччя, де допустив наїзд на дитину, яка перейшла дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди дівчинка зазнала тілесних ушкоджень, від яких померла на місці.

Водія, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Міру покарання йому обере суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus