USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сусід забив сусіда лопатою

20 Березня 2011 16:28
Міліція затримала жителя Макаравского району Київської області за підозрою у вбивстві - той побив сусіда лопатою.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України, днями в Макарівському районі столичної області один з водіїв, проїжджаючи по дорозі, помітив труп чоловіка, у якого була розбита голова. Про що і повідомив в міліцію.

Слідча група, яка виїхала на місце події, відразу ж засумнівалася, що рани отримані в ДТП, що і було доведено експертизою.

Виявилося, що чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму внаслідок численних ударів тупим предметом по голові, що і спричинило смерть.

Вбивцю вирахували вже через кілька годин. Ним виявився 38-річний односелець вбитого. За словами підозрюваного, в той вечір покійний прийшов до нього попросити грошей. Але у майбутнього вбивці окрім десяти гривень у кишені нічого не було.

Відмови гість не прийняв, тому почав кричати і лаятися. Господар такого "напору" не витримав і, схопивши лопату, сім разів вдарив чоловіка по голові. Коли ж побачив, що гість мертвий, відтягнув тіло на проїжджу частину.

Раніше злочинець вже відбув 18 років у в'язниці за крадіжку, і за скоєне вбивство йому загрожує довічне ув'язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus