USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Син нардепа Попова причетний ще до 5 пограбувань, - ЗМІ

27 Листопада 2017 15:08
За даними джерел, люди близькі до сім'ї Попова намагаються "домовитися зі слідством і прокуратурою, щоб до суду направляли тільки один епізод".

Про це повідомляє "Страна.uа".

14-річний син нардепа від "Радикальної партії" Ігоря Попова був затриманий за розбійний напад на продуктовий магазин. За даними джерел в поліції Києва, син депутата може бути причетний ще до 5 аналогічних нальотів на невеликі продуктові магазинчики, де, як правило, йде жвава торгівля, є достатньо готівки, але охорона, сейф і тривожна кнопка відсутні.

В магазин забігли двоє молодиків у масках. Під загрозою предмета, схожого на пістолет, забрали виручку - всього 2 000 гривень. Одного з них вдалося затримати покупцям.

Як повідомляють оперативники обидва затриманих схожі на осіб, на рахунку яких вже 5 аналогічних злочинів. Зважаючи на затримання депутатського сина на місце виїжджало керівництво Оболонського управління поліції і столичного главку. Сам народний депутат заявив, що всі винні в цьому злочині повинні понести відповідальність.


"У той же час, за даними наших джерел, зараз люди близькі до сім'ї Попова намагаються домовитися зі слідством і прокуратурою, щоб до суду направляли тільки один епізод з Рокоссовського і не докручивали інші. Що, звісно, вплине на суворість вироку", - сказано в повідомленні.

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Кримінального кодексу кримінальна відповідальність за розбій настає з 14 років, тобто віку якого вже досяг син депутата. За груповий розбій за ч. 2 ст. 187 КК загрожує покарання до 10 років з конфіскацією майна. Мотивом цього злочину, на думку джерел у поліції, могла бути проста малолітня тяга до "блатної романтики", оскільки у Попова-молодшого нестачі в грошах не було.

Про те ж говорить і нардеп Антон Геращенко.

"Дійсно, пару років тому хлопчик почав змінюватися. У нього з'явилися нові знайомі, які судячи з усього втягнули його в подібного роду кримінальні речі", – розповів Геращенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 27 Листопада 2017 15:23
на нари..) там таких гламурних люблять.. кукарікати буде вже за місяць)
АНАТОЛЬ_ Показати IP 27 Листопада 2017 17:24
Я в шоці! Батько великий начальник, поважна людина а синочок пішов в бандюки!
Ну і клоуни Показати IP 27 Листопада 2017 17:26
Перша сходина .... Мабуть буде депутатом.
Лучанин до Ну і клоуни Показати IP 27 Листопада 2017 17:48
Бери вище - Президентом!
Їван Показати IP 27 Листопада 2017 18:32
Тато все часу на виховання не мав, бо політичні пасьянси розкладав, замість того, щоби періодично синочку ременем на с?аці біотату робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus