USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Таксист у Луцьку збив школяра і вимагає від його мами оплатити ремонт авто

13 Листопада 2015 15:44
У Луцьку нещодавно таксист збив восьмикласника і вимагає, щоб мама хлопчика оплатила ремонт авто.

Про це розповіла мама потерпілої дитини Наталія Ліщук. Про це пишуть «Відомості» з посиланням на УНН.

Як відзначив слідчий слідчого відділу Луцького відділу поліції Сергій Ткачук, повідомлення про ДТП надійшло у чергову частину.

«На місці події було встановлено, що водій автомобіля «Део», місцевий житель 1966 року народження, рухаючись по вулиці Львівській у напрямку вулиці Володимирської допустив наїзд на пішохода 2002 року народження. Учня школи №2. Останній був госпіталізований у Волинську обласну дитячу клінічну лікарню і проходить курс лікування», — сказав Ткачук.

Мама потерпілого хлопчика переконує, що її син отримав перелом плеча та травму коліна. За її словами, хлопчик переходив дорогу на пішохідному переході.

«Там у слідчого написано, що моя дитина неправильно переходила дорогу. Я не можу зрозуміти як можна перейти неправильно дорогу на переході, що перша машина пропустила, а друга збила», — сказала Ліщук.

Водій таксі Сергій Круг, який збив школяра, стверджує, що той переходив дорогу за межами переходу.

«Він переходив дорогу за 10-15 метрів від пішохідного переходу. Вискочив з-за машини», — стверджує таксист.

Ведеться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Світлана Показати IP 13 Листопада 2015 16:06
В мене на пішокідному переході в м. Луцьку на вул .Рівненській машина збила на смерт МАМУ у 2014 році, щофер був дуже п'яний ,і також слідчій Сергій Ткачук, приховуе всі діі, і суд відкладають з місця на місце..... Вже скількі часу пройшло. В нашій державі не тількі такіх водіів треба наказувати але й слідчіх такіх. Тому що в Луцьку в обласній міліціі працює всього навсього два слідчих по дтп. І від них нема ніякоі пользи.
jktu Показати IP 13 Листопада 2015 17:04
зразу видно що слідаку заслали бабло. начальник міліції в інтерв,ю говорив що мєнти мусять брати бо зарплати малі, і хіба то хабар? ось у києві.... раз керівницьтво дає зелене світло значить будуть брати, і справи закривати. НЕДІЙШЛА ДО НИХ УСІХ Л Ю С Т Р А Ц І Я !!!!!!
лучанка Показати IP 13 Листопада 2015 17:11
Я з вами цілком згідна в нас немає нормальних слідчих!
Анонім до лучанка Показати IP 13 Листопада 2015 19:05
А Ви вже у всіх слідчих встигли побувати???????
лучанка до Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 21:09
Мала таке ''щастя'' але не на ту потрапили. Ті гроші які взяв щоб закрити справу вже починають виразити їм боком!!!!! Але це ще не кінець!
Бмв Показати IP 13 Листопада 2015 19:00
Дані таксиста!? Ще більше розвалити машину, а поті мо...ду
Водій Показати IP 13 Листопада 2015 20:44
В першу чергу потрібно наказували мам, а не водіїв. Пішохідний перехід, а мама бере дитину за руку і лізе посеред дороги за десять метрів від перехода на перехід їй далеко, а напряму бистро. І так самі мами вчать дітей переходити дороги. Хто їздить за кермом той все бачить і думаю, що мене зрозуміє. І нехай МАМИ звернуть увагу в першу чергу самі на себе і задумаються як переходити дорогу і вчити дітей де переходити.
просто до Водій Показати IP 13 Листопада 2015 23:12
я з дитиною переходила дорогу,на зелене світло для пішоходів,машини зупинились ,а якесь чмо водій,вискочило і пролетіло,добре що встигла смикнути дитину і відскочити на тротуар,і таких випадків було багато,а водія знаю він з мажорів,як би не доведи ГОСПОДИ щось сталось,то я б ще й винна залишилась
Радован до просто Показати IP 14 Листопада 2015 07:54
честно говоря, таких чмошников, потенциальных убийц, становится больше
радован до Водій Показати IP 14 Листопада 2015 07:57
согласен на все сто. Детей правилам перехода обязаны учить родители, прежде всего. От неразумных детишек водитель мог улететь и убить себя, посторонних пешеходов, своих детей, сидящих в авто!! Почему нарушение должно пройти безнаказанно? Все верно. А "мама" научит сына на этом примере. Если научит. Если папа алкашом не был.
Галина Показати IP 13 Листопада 2015 21:34
А мою тітку також на переході збив автомобіль, та той же слідчий хотів написати в протоколі що вона була нетвереза , щоб вигородити водія. Це ж верх цинізму таке заявити про 65 жінку яка зранку йшла до церкви.
Василь Показати IP 14 Листопада 2015 00:28
Дуже багато коментів, але немає всієї інформації. На якому саме переході, конкретно, дитина переходила дорогу? Водій збив дитину до перехода чи після, якщо не по переходу? Далі вже можна щось буде говорити.
Яшка Показати IP 14 Листопада 2015 07:13
В багатьох таксистів нема культури водіння,Спішать.Гонять.Інколи декого хочеться відп......ти.
Водій Показати IP 14 Листопада 2015 08:13
Мені перед автомобілем на переході вилізла мамочка з коляскою (коляска ясно спереду), почала переходити, навіть морду не повернула чи пригальмовує машина.Як тут без матюків?
Василь до Водій Показати IP 15 Листопада 2015 00:42
Водій, Ви ПДР читали хоч колись? Ви відверто зізнаєтеся в порушенні ПДР? А ті хто йому плюсує також ПДР не читали? Дійсно, як тут без матюків...
Роман Показати IP 15 Листопада 2015 12:00
Та таксісти страх потіряли , а в нас заведно так що мєнти ніфіга не зроблять поки сам не набєш мордяку тому таксісту , шо таксісти шо маршрутчики вониж за тих пару гривень вдавляться , їздять як упирі .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus