USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Теракт у Лондоні: п'ятеро загиблих, понад 40 поранених

4 Червня 2017 09:13
У Лондоні в ніч на неділю, 4 червня, фургон в'їхав у натовп пішоходів на Лондонському мосту. Після цього нападники з ножами атакували людей на розташованому неподалік ринку Боро.

За даними поліції, загинули не менше шести людей, трьох підозрюваних застрелили правоохоронці, передає DW з посиланням на AP.

Голова контртерористичного підрозділу лондонської поліції Марк Ровлі заявив, що ліквідовано всіх нападників, розслідування триває. Напад вважають "терористичним інцидентом".

На фото з соцмереж можна побачити фургон, який став знаряддям нападу.

Лондонський міст через Темзу розташований між районами Сіті і Саутворк, приблизно в кілометрі від Тауерського мосту. Ці квартали з пабами та ресторанами у ніч на неділю були заповнені людьми, після нападу почалася паніка. Медики заявили про 48 поранених у лікарнях, ще кільком пацієнтам допомогли із незначними ушкодженнями на місці. Станом на ранок неділі значна частина центрального Лондона оточена поліцією.

Після інцидентів чимало лондонців та комерційних закладів відкрили свої двері для прихистку людей, у соцмережах ініціатива запущена під девізом #SofaForLondon (Диван для Лондона), зазначає видання The Guardian.

Нагадаємо, схожий напад було скоєно на Вестмінстерському мосту в Лондоні 22 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus