USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Теракти в Європі. Кому це вигідно

23 Березня 2016 20:45
Європа тепер повністю зосередилась на власній безпеці і ще більше не звертає увагу на війну на Донбасі. Так прокоментував своє бачення заступник міністра оборони Польщі Бартош Ковнацький.

Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на «Польське радіо».

«Після вчорашніх вибухів в Брюсселі Європа буде ще менше цікавитися ходом війни на сході України», – про це сказав польський чиновник, коментуючи заяви в Києві про те, що Росія може бути «причетна» до терактів в столиці Бельгії.

Нагадаємо, що у Брюсселі вранці 22 березня пролунала низка вибухів – в аеропорту та на станції метро у кварталі, де розташовані установи Європейського Союзу. Кількість загиблих сягнула щонайменше 13 осіб. Рівень терористичної загрози у Бельгії піднято до найвищого - четвертого – рівня.

«Слід бути дуже стриманими в подібних заявах, але дійсно видно, що за окремими атаками, діями або операціями стоять не тільки автономні групи мусульманських фанатиків, але це певний процес, який стосується Європи.

Прошу звернути увагу, хто від цього процесу отримує користь – на Близькому Сході, в Бельгії і Західній Європі – а хто від цього втрачає. Очевидно, що однією з країн, яка більше всіх втрачає, стала Україна і та ситуація, яка панує в цій державі. Сьогодні Європа більше стурбована власною безпекою, ніж тим, що відбувається в Україні, отже, варто до українських висновків поставитися з повною повагою», – вважає польський чиновник.

Нагадаємо, що раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський в ефірі каналу «Росія» заявив, що Росії вигідні теракти в Європі та загибель людей.

«Теракти зараз відбуваються в Європі і відбуватимуться. І нам це вигідно. Нехай вони здихають і гинуть», - заявив Жириновський, підкресливши, що Росія - це не Європа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 23 Березня 2016 21:08
Я в шоці, друзі мої!
СС до Анатоль_ Показати IP 24 Березня 2016 02:38
Ти завжди в шоці!
Ггггг Показати IP 23 Березня 2016 23:27
Путлєру...
Василь_ Показати IP 24 Березня 2016 00:18
Так, Росії це дуже вигідно, хто б це не говорив. Але як росіяни біженців в Європу нагнали, ото питання!
СЛОВ'ЯНИ Показати IP 24 Березня 2016 15:31
Дорогі Волиняни знаєте як це називається Хто вкакавс@ . . . . Невістка .. . . (Р@₩@) . . . . Як завжди в усіх бідах . . . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus