USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тіло хлопчика, який втопився у Стиру, знайшли під коренем дерева. Подробиці

7 Лютого 2018 19:19
У Луцьку тіло хлопчика, який провалився під лід, знайшли водолази-аматори під коренем одного з дерев, які ростуть на березі.

Про це розповів начальник сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю в Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров, повідомляє Волинь24.

"7 лютого о 12.45 було знайдено тіло хлопчика, який провалився під лід. Тіло було виявлено вололазами-аматорами, яких ми залучили до пошукових робіт. Тіло було виявлено приблизно на відстані 700-800 метрів від місця трагедії на глибині приблизно 5 метрів під коренем одного з дерев, які ростуть на березі", - розповів Володимир Нестеров.

Рятувальник зазначив, що пошуки ускладнювалися дуже суттєвим захаращенням річки Стир, поваленими деревами, майже нульовою видимістю.

"Водолази розповідали, що видимість була не більше півметра. Сильна течія могла віднести тіло хлопчика у непередбачуваних напрямках. Дуже велика кількість вирів у річці Стир. Це все ускладнювало пошуки", - додав він.

Як повідомлялося, школяр провалився під лід на річці Стир в районі вул. Глушець. Хлопець гуляв на водоймі разом з товаришами. Діти перевіряли кригу на міцність, і вона на витримала. Один з підлітків провалився під лід і миттєво зник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2018 20:35
Батьків змусили платити за пошуки тіла дидтни...
Батьки до Лучанин Показати IP 7 Лютого 2018 21:56
Ніхто нікому нічого не платив!!!Всі люди допомагали безкоштовно!!! Ми їм щиро вдячні за допомогу хай Бог благословить всіх хто підтримував нас в цей дуже складний момент!!!
Вася Показати IP 7 Лютого 2018 21:03
Я сумніваюсь
кум Показати IP 7 Лютого 2018 21:35
Це правда, нажаль...
Батьки Показати IP 7 Лютого 2018 22:07
Це не правда ніхто не взяв з нас жодної гривні за допомогу!!! Хай Бог благословить всіх хто підтримував нас в ці тяжкі дні!!! Окрема подяка Вані керівнику рятувальників і його підлеглим, Генадію який добровільно погодився теж проводити пошуки в крижаній воді, і Вадиму та Віталіку з м Рівного ,родині ,сусідам, та всім небайдужим людям!!!! Я з впевненістю можу сказати що в нашому місті живе дуже багато співчутливих і добрих людей !!!!
Вася Показати IP 7 Лютого 2018 22:09
Це п....ц! Що за держава??????????
*** Показати IP 8 Лютого 2018 08:57
Це велика трагедія втрата дитини для батьків.Співчуття мої .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus