USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Трагедія в Харкові: в автівці втопилося троє молодих людей. ВІДЕО

26 Липня 2013 07:37
Минулої ночі з мосту в річку впала машина з 4 людьми. Лише одній із пасажирок вдалося врятуватися, йдеться в сюжеті ТСН.

Смерть оминула 16-річну дівчину. Вона й повідомила про те, що сталося. Молоді люди вночі поверталися з відпочинку у лісі. На шляху був дерев'яний міст через нешироку, але глибоку річку. Дівчина, якій вдалося вчасно вистрибнути з машини, розповіла, що автівка впала у воду, щойно в'їхала на міст. На місце трагедії прибули рятувальники.

Автівку та людей шукали усю ніч і знайшли вже зранку. Її виявили водолази на 5-метровій глибині. Машина лежала на дні догори дригом. Люди були всередині. Двоє дівчат віком 16 та 19 років, а також 20-річний хлопець – потонули.

З річки автівку, що загрузла в мулі, витягали лебідкою. За цим спостерігали приголомшені рідні та друзі загиблих.

Чому сталася ця трагедія, інспектори ДАІ з'ясувати поки що не змогли.

«Дівчина знаходиться в шоковому стані і пояснити детально, як все сталося, вона не може», - розповів керівник відділу ДАІ в Харківській області Олег Ніконенко.

Відомо, що цим мостом автомобілісти користуються нечасто. У Державтоінспекції стан переправи називають задовільним. Але місцеві мешканці згадують, що торік міст не витримав вантажівки. «Камаз» утопився, з піском! Провалився, він міст поламав і провалився. Міст негодний!», - переконана місцева жителька Валентина Маркова.

Поки триває розслідування, їздити цим мостом правоохоронці заборонили. Як повідомлялося, днями американка дивом урятувалася після зіткнення з трактором і падіння автомобіля в річку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus