USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Румунії - третя за місяць ДТП за участю українців

19 Серпня 2015 15:20
У Румунії трапилася дорожня аварія за участю туристичного автобуса, в якому серед пасажирів були українці. Це вже третя аварія в Румунії за місяць. Про це повідомляє ZAXID.net з посиланням на місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, днями у трагічній ДТП у Румунії загинула громадянка України. Аварія за участю мікроавтобуса з українськими номерами сталася у суботу, 15 серпня. А 9 серпня 2015 року, в Румунії на трасі Констанца-Бухарест сталася ДТП з автобусом, що перевозив 51 громадянина України. У результаті аварії двоє громадян України загинули, серед них – мешканка Луцька. Ще 48 пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості і були доставлені в п'яти лікувальних закладах Румунії.

Згідно з даними різних видань, в автобусі перебували 50 пасажирів, в тому числі громадяни України. Загинули 2 особи, серед яких 1 дитина, 12 – важко травмовані. Чи були серед постраждалих та загиблих громадяни з України, не повідомляється.

Автобус, зареєстрований в Туреччині, рухався за маршрутом Стамбул - Бухарест - Кишинів. Згідно із попередніми висновками поліції, через несприятливі погодні умови водій не впорався з керуванням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus