USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Третина луцького житла – без каналізації

23 Вересня 2009 17:22
Близько 35% житлового фонду міста  не мають власної каналізації. А вигрібні ями створюють постійну небезпеку для водоймищ міста. Про це повідомляється у  звіті відділу екології Луцької міської ради з посиланням на інформацію санітарно-епідеміологічної станції Луцька та Луцького району, – інформують «Волинські новини».
Відтак в окремих луцьких районах з приватною забудовою заплановане  проектування та будівництво каналізаційних насосних станцій та мереж водовідведення.  Це, в основному, райони околиць - Вишків, Теремно, Кічкарівка, Балка, Вересневе, вулиці Львівська, Дубнівська.
Проблемою є й те, що забудова в окремих районах хаотична, що значно ускладнює доїзд до вигрібних ям автомашин для вчасного відкачування нечистот. Відтак річки й ставки міста  під загрозою забруднення – кажуть у відділі екології Луцькради.
Разом з тим будівництво каналізаційних насосних станцій має не надто близьку перспективу. Адже як проектні, так і будівельні роботи вимагають значних фінансових затрат, – кажуть міські екологи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus