USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Циганки побили та пограбували луцьку пенсіонерку

29 Липня 2011 09:44
Група циганок побила та обікрала лучанку у її власній оселі – злодійки винесли майже 17 тисяч гривень.

Як повідомили у новинах на телеканалі «Аверс» 28 липня, пригода трапилась два тижні тому в помешканні пенсіонерки, котра проживає у районі Старого міста.

«Чую, як хтось у двері постукав. Я вийшла. Дивлюся: стоїть жіночка велика, висока. Ну, циганка. По її обличчі побачила, що це циганка. Попросила мене води напитися. Ну, як по Біблії написано, що напої спраглого, нагодуй голодного. Так я і зробила – пішла в хату за чашкою води», – розповіла пенсіонерка Оксана.

Того дня була спекотна погода, тому лучанка повірила спразі циганки. Коли ж тільки зайшла у коридор, у спину хтось вдарив.

Троє огрядних циганок відразу взялись лупцювати жінку, рвати на ній одяг та волосся. Дві інших тим часом забігли до кімнати.

Старенька не бачила, що там відбувалось, проте розповіла, що грабіжниці пробули у її помешканні близько 15 хвилин. Увесь цей час вони шукали схованку, де пенсіонерка зберігала свої заощадження.

Знайшовши гроші, грабіжниці сіли у машину білого кольору, яка чекала їх за рогом. По дорозі до авто циганки вирвали листок подорожника і прикрили ним номерний знак.

Після візиту ромів жінка виявила, що з її оселі зникло більше 16 тисяч гривень, які вона збирало впродовж 20 років на ремонт хати.

Міліція приїхала через 40 хвилин. Оперативники оглянули місце злочину, зняли відбитки та відбули, пообіцявши постраждалій повідомити про хід справи та запросити на впізнання імовірних грабіжниць. Проте вже протягом двох тижнів правоохоронці не дають про себе знати, розповіла пенсіонерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus