USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Цими вихідними на Волині трапилися дві смертельні ДТП

29 Червня 2016 12:20
Дві дорожньо-транспортних пригоди із загиблими трапилися на Волині у неділю, 26 червня. Поліцейські відкрили кримінальні провадження та проводять розслідування.

В селі Мале Оріхове Ратнівського району на вулиці Незалежності 26-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Мінськ», ймовірно, не впорався з керуванням та врізався в житловий будинок. Внаслідок ДТП водій від отриманих травм загинув на місці події.

Цього ж дня на автодорозі Стара Вижівка–Ковель між селами Буцинь та Седлище Старовижівського району автомобіль «Ford Escort» допустив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП 26-річний водій та 46-річний пасажир від отриманих травм загинули на місці події. 29-річний та 20-річна пасажирів автомобіля госпіталізували в реанімаційне відділення центральної райлікарні.

За даними фактами поліція відкрила кримінальні провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus