USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У авіакатастрофі в Афганістані загинули українці, – ЗМІ

2 Вересня 2018 17:06
На Півночі Афганістану зазнав катастрофи гелікоптер, на борту якого як іноземні громадяни, так і місцеві офіцери. У результаті щонайменше 12 осіб загинули: члени екіпажу та пасажири. Орган цивільної авіації країни переконує, що екіпаж складався з громадян України.

Інциденту трапився у провінції Балх на території бази «Шахін», що належить афганським збройним силам, передає Sputnik.

Вертоліт MI-8 MTV з реєстраційним номером ER-MHR авіакомпанії Valan International Cargo Charter з Молдови впав на землю через деякий час після зльоту з військової бази міста Мазар-і-Шаріф. На його борту перебували три члени екіпажу, громадяни України, і 11 пасажирів, громадяни Афганістану.

За словами представника збройних сил Афганістану Мохаммада Ханіфа Резайе, авіасудно прямувало у провінцію Фар’яб, але впало та загорілося. Також він зазначив, що падіння сталося внаслідок технічної несправності

За попередніми даними, в результаті трагедії загинули двоє членів екіпажу і десять пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus