USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Баку горить великий торговий центр: є постраждалі. Відео

26 Березня 2019 11:00
У столиці Азербайджану Баку спалахнула масштабна пожежа в торговому центрі «Діглас». Вогонь охопив чотири поверхи, а в повітря піднявся величезний стовп чорного диму.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на агентство Trend.

Пожежа сталася в одному з магазинів торгового центру. Вогонь поширився до четвертого поверху будівлі. На місце події направили більше 10 пожежних розрахунків. До гасіння сильної пожежі в «Діглас» залучили два гелікоптера авіазагону МНС.

Підрозділи по протипожежної охорони і рятувальники Служби порятунку особливого ризику МНС проводять роботи по гасінню пожежі та інші невідкладні заходи.


У МОЗ агенству повідомили, що під час гасіння пожежі постраждав пожежний МНС. Його помістили з різаною раною правої руки у третю міську Клінічну лікарню.

Також у МОЗ повідомили, що на місце події залучили шість бригад швидкої допомоги.

У зв’язку з пожежею в торговому центрі в Низаминском районі Баку обмежено рух транспорту на проспекті Гара Гараєва. Гасіння пожежі триває.

На місці події знаходяться шість бригад швидкої допомоги.

Як видно на фото, сильно згоріла ліва частина торгового центру. Вогонь швидко розповсюджується будівлею. Чорні клуби диму видно з різних частин Баку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus