USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У ДТП біля Луцька травмовані троє, зокрема неповнолітній

4 Липня 2014 11:58
Троє людей травмовані унаслідок ДТП біля Луцька. Авто в’їхало в бетонну споруду. Серед постраждалих – 16-річний пасажир, - про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Троє людей травмовані в автопригоді у Луцькому районі. Близько 22-ї години ночі, вчора, 3 липня, 22-річний водій, керуючи автомобілем Рено Меган, не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, внаслідок чого відбувся занос автомобіля, який у подальшому відкинуло на узбіччя з бетонною спорудою біля зупинки громадського транспорту. У результаті автомобіль з’їхав у кювет.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та два пасажири: 16-ти та 24-х років отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Луцьку центральну міську клінічну лікарню.

Окрім того, близько 6-ї години ранку на вулиці Ковельська у Володимирі-Волинському 27-річний водій, керуючи автомобілем «Сітроен-Джампер» не вибравши безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де в подальшому зіткнувся з електроопорою.
Внаслідок автопригоди 27-річний пасажир отримав тілесні ушкодження та після огляду лікарями відпущений додому.

Також 50-річний водій, керуючи автомобілем «Опель Віваро», між селами Кременець – Копачівка Рожищенського району з’їхав на праве узбіччя дороги, після чого його автомобіль викинуло у кювет, де відбулося зіткнення із придорожнім деревом. Внаслідок автопригоди водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у медичний заклад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus