USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП за участю трьох авто в Луцьку постраждала однорічна дитина

15 Квітня 2019 12:05
В аварії, що сталася зранку 15 квітня в Луцьку, постраждав 28-річний водій авто Daewoo Lanos та однорічна дитина.

Про це повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини розповів завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов.

Зі слів медика, двох постраждалих внаслідок ДТП – 28-річного лучанина та однорічну дитину госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню та Волинську обласну дитячу лікарню відповідно. Згідно з попередніми діагнозами, в обох постраждалих – черепно-мозкова травма середньої тяжкості.

Наразі стан здоров’я дитини та молодого чоловіка медики оцінюють як середньої важкості.

Нагадаємо, близько 9-ї години ранку на вулиці Гордіюк трапилась аварія за участю трьох автівок: Mercedes-Benz, Daewoo Lanos та Renault Clio.
Внаслідок аварії автомобіль Daewoo Lanos, водія якого госпіталізували, отримав серйозні механічні пошкодження – у транспортного засобу вирвало ліву передню стійку, розбите лобове скло та ушкоджена задня частина авто. Натомість автомобілі Renault Clio та Mercedes-Benz отримали механічні ушкодження лише з лівої сторони авто.

Фото дитини - ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анон Показати IP 15 Квітня 2019 13:29
А дитина була в автокріслі?
Просто до Анон Показати IP 15 Квітня 2019 13:50
так як і водій їхав пристебнутим.
Інна до Анон Показати IP 16 Квітня 2019 15:46
Так,дитина ЗАВЖДИ їздила в автокріслі,я знаю цю сім'ю.І водій акуратно їздить.Просто якесь п'яне зустрілося на їхньому шляху.
До просто до анон Показати IP 15 Квітня 2019 16:29
ВЗАГАЛІ МАШИНА НЕ ЇХАЛА,А ПРОПУСКАЛА ПІШОХОДА,А В ЇЇ В'ЇХАЛИ!!!
Просто до До просто до анон Показати IP 16 Квітня 2019 13:54
Для чого правила існують? Щоб їх нарушати? Мова йде не про те, що він винен у ДТП, а про те, що можна було бути пристебнутим, з безпекою для пасажира-дитини. і таких наслідків не було. Водію, який спричинив ДТП особо по%%й, що хтось може залишитись інвалідом.
Елена Показати IP 15 Квітня 2019 21:24
Людина в п'яному стані в їхав, це ж яка швидкість була, щоб так машину розвернуло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus