USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Дубні вбили екс-кандидата на посаду міського голови. ОНОВЛЕНО

2 Квітня 2017 09:32
У місті Дубно Рівненської області відбувся напад на адвоката Віту Шаблій. Жінка балотувалася на пост міського голови та представляла партію ВО «Свобода». Від отриманих травм 43-річна жінка померла.

Про це повідомляє «Рівне вечірнє».

Під час нападу був поранений чоловік жінки В’ячеслав Чайка, який планує очолити Нацполіцію. Він також є представником ВО «Свобода».

«Близько 20-ї години до поліції надійшло повідомлення зі станції швидкої медичної допомоги м. Дубно, що у приватному будинку на вулиці Жуковського поранено чоловіка. Поліцейські, які виїхали за викликом, виявили на місці мертвою 43-річну жінку. Її 55-річного чоловіка з вогнепальним пораненням госпіталізували до лікарні», - повідомила прес-служба рівненької поліції.

Як стало відомо згодом, під ча проведення огляду місця події поліцейські вилучили гільзи від пістолета. Основною версією правоохоронців є особисті неприязні відносини в сім’ї.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Поліцейські проводять додаткові слідчі дії та розшукові заходи щодо встановлення зловмисника.

Згодом стало відомо, що підозрюють працівника прокуратури Тернопільської області, сина постраждалого Ігоря Чайку.

За словами заступника начальника Національної поліції в Рівненській області Сергія Волкова, під час сварки Ігор Чайка, старший син колишнього начальника рівненської поліції В’ячеслава Чайки, випустив в дружину батька обойму. Жінка померла на місці. Батько отримав два поранення, його прооперували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Вовка Показати IP 2 Квітня 2017 09:43
Шановні журналісти "писаки" на ВН та редактори. Ви читаєте те що випускаєте в пережу? Як можна викласти в мережу статту в якій навіть заговолок не вірно написано, яке нах.р " В Дубні" якщо вірно писати "В Дубно". Вас хоч чогось вчили?
Ігор луцький до Вовка Показати IP 2 Квітня 2017 10:56
Я перепрошую,а ви читали свій комент?Порахуйте скільки там помилок(пережу,статту,заговолок).
Анонім до Ігор луцький Показати IP 2 Квітня 2017 18:43
То ж Вовка не журналіст. Йому можна писати з помилками, або таким чином кривляти безграмотних "журналістів"
Анонім Показати IP 2 Квітня 2017 10:34
Дубно — Дубна, Дубном, у Дубні. [Український правопис. — К.: Наукова думка, 2015. — С. 126-150.]
АС до Анонім Показати IP 2 Квітня 2017 11:06
Дубно пальто кiно не відміняється телепню
Анонім до АС Показати IP 2 Квітня 2017 11:47
Ще в шкільні роки нам нав'язали, що такі іменники, як кіно, авто, пальто й інші, які закінчуються на -о, не відмінюються. Чи характерно це для української мови? Ні! Українській мові споконвіку властиве відмінювання таких форм. Адже ж відмінюємо: місто – в місті, село – в селі, вікно – у вікні. Відповідно їдемо не у метро, а в метрі; з метром; не в авто, а в авті; з автом; граємо не на піаніно, а на піаніні; з піаніном. Саме такі форми є нормою для української мови, як і, між іншим, для інших слов'янських мов (польської, словацької, чеської, хорватської). Окрім російської мови, яка не є слов'янською. Під її впливом прийнято Правопис 1933 року, який позбавив відмінювання іменники іншомовного походження, що закінчуються на -о. Сьогодні повертаємось до питомих витоків української мови, очищаємо її від перекручень і нелогічних проявів. Себто слова авто, б'юро, депо, табло, пальто, кіно, метро, піаніно й інші із закінченням на -о змінюємо. https://www.ar25.org/article/povertayemo-imennykam-vidminyuvannya.html
Sieger до Анонім Показати IP 2 Квітня 2017 13:13
То поліщуки безграмотні так говорять - в пальті, в метрі... Не рівняйте хрін з морквою, шановний. Місто, село і вікно - це наші слова, а авто, бюро, депо, табло, пальто, кіно, метро, піаніно - іноземні. Іноземні слова, а також власні назви за правилами української мови не відмінюються.
Лучанка до Анонім Показати IP 2 Квітня 2017 13:25
Це відколи російська перестала бути слов'янською? Вже подуріли зі своєю русофобію.
Анонім до Анонім Показати IP 2 Квітня 2017 16:25
Ви скуля? З Костопуля? Я теже з туля! У нас по радіві так саме гумонять, як пишуть в цій газєті. Даве на вуха?
Для неграмотних журн Показати IP 2 Квітня 2017 10:38
Заголовок статті "У ДУБНІ ВБИЛИ ЕКС-КАНДИДАТА НА ПОСТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ" правильно писати " У Дубно....." Стидота! Як говорять - так і пишуть. В школі треба було хоч трохи вчитись. Ага, звісно, блокуйте мій коментар. Позорище. Фуууу! Неграмотні журналісти, марш назад до школи доучуватись!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! до Для неграмотних журн Показати IP 2 Квітня 2017 10:53
Дубно — Дубна, Дубном, у Дубні. [Український правопис. — К.: Наукова думка, 2015. — С. 126-150.]
Анонім Показати IP 2 Квітня 2017 11:35
7. Не відмінюються географічні назви (переважно іншомовні), що закінчуються на е (є), і (ї), о, у (ю): Рамбуйє, Туапсе, Улан-Уде, Фіуме; Капрі, Порт-Луї, Поті, Тбілісі, Уссурі, Фукуї; Бордо, Глазго, Марокко, По, Сант-Яго
Він до Анонім Показати IP 2 Квітня 2017 12:11
Хоч один розумний ви,останні грамотні але ...
Коля Показати IP 2 Квітня 2017 12:01
А головна тема, що людину вбили, а не Дубно Дуні і так далі. Тут суть потрібна, а не граматика хоча написано все правильно
Всезнайко до Коля Показати IP 2 Квітня 2017 12:27
То свободовці...
Лера Показати IP 2 Квітня 2017 12:23
все наказуемое , воруют жируют и дети живут в роскошье потом такое наказание
Анонім Показати IP 2 Квітня 2017 12:31
Читайте заголовок: "У ДУБНІ ВБИЛИ..." і далі:"У місті Дубно Рівненської області відбувся" )))
Sieger Показати IP 2 Квітня 2017 13:34
В Рівненській області є місто Дубно, назва якого не відмінюється. А в Московській області є місто ДубнА, назва якого відмінюється. Так де саме вбили кандидата на пост мера - в Дубно чи в ДубнІ ? ;)
Ме!!! Показати IP 2 Квітня 2017 19:22
Вам баранам грамотеям не мае про що поговорити то про мову будете спорити. Хто як може так і пише головне суть,тут що ЗНО!!!!
Так Показати IP 4 Квітня 2017 18:47
Я в захваті від такого рівня знань і не знань української мови. Але Дубно - це в Рівненській області, а Дубна - під Москвою. Так само як Володимир - Волинська область, а Владімір - неподалік Москви. А ще в Луцьку є вулиця Львівська, яку багато хто обзиває Львовской, так само, як вулицю Лесі Українки гордо величають Радянською. Україна розмовляє російсько-українськім суржиком і люто ненавидить "москалів".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus