USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Флориді ввели надзвичайний стан через ураган Доріан

31 Серпня 2019 09:57
Ураган Доріан, який сформувався в Атлантичному океані і наближається до узбережжя штату Флорида, посилився до четвертого ступеня з п'яти можливих.

Президент США Дональд Трамп підписав указ про введення режиму надзвичайної ситуації у Флориді через ураган, повідомляє Кореспондент з посиланням на пресслужбу Білого дому.

Американський лідер розпорядився виділити федеральну допомогу на додаток до тих засобів, які задіюють для боротьби з наслідками стихії регіональні та місцеві влади.

Указ президента також наділяє повноваженнями з координації всіх зусиль з надання допомоги постраждалим регіонам Федеральне агентство США з надзвичайних ситуацій (FEMA).

Національний центр стеження за ураганами США очікує, що ураган Доріан наблизиться до узбережжя штату Флорида в понеділок 2 вересня, а до того зачепить Багамські острови. Керівництво Співдружності Багамських островів розпорядилося евакуювати жителів низки північно-західних островів архіпелагу, які опинилися в зоні найбільшого ризику.

Урагану привласнена третя категорія небезпеки (всього їх п'ять), швидкість вітру в епіцентрі становить 185 кілометрів на годину.

Штормовий вітер може накрити штат уже в неділю вранці, попереджає організація.

Нагадаємо, Доріан - четвертий ураган в цьому сезоні. З трьох попередніх тільки Баррі призвів до жертв - загинула одна людина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus