USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Кабулі терорист підірвав вчених-богословів

4 Червня 2018 15:45
У Кабулі біля університету, де зібралися вчені-богослови_ 4 червня прогримів вибух. Шестеро людей загинуло, ще шестеро отримали поранення.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Тolonews.

Очевидці повідомляють, що вибух стався, коли богослови стали залишати намет, де тривали збори. На них богослови випустили фетву, яка засуджує конфлікт в країні.

За даними поліції, вибуховий пристрій привів в дію терорист-смертник.

Поки жодна організація, що діє в країні, не взяла відповідальність за вибух.

Як повідомлялося, наприкінці квітня у столиці Афганістану прогриміло два вибухи, у результаті яких загинула 21 людина, ще 27 отримали поранення. Під час вибуху загинули фотограф та троє журналістів.

Нагадаємо, попередній вибух в столиці Афганістану стався в березні. А в кінці січня в Кабулі від вибуху загинули близько сотні людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus