USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліція застрелила чоловіка, який кидався з заточкою на перехожих

30 Грудня 2016 14:28
Уранці 30 грудня в Хмельницькому на перехресті вулиць Тернопільської і Кам'янецької правоохоронці змушені були застосувати зброю щодо чоловіка, який кидався на перехожих з заточкою.

За попередньою інформацією, у чоловіка стріляли двоє, передає 24 канал.

Згодом інформацію, що патрульні застосували зброю підтвердив речник поліції області Роман Мартинюк.

Нападником виявився 46-річний житель Хмельницького, який стояв на обліку у психдиспансері.

«За попередньою інформацією, чоловік, який поводився неадекватно поранив трьох людей. Першою пораненою стала 46-річна медсестра психоневрологічного диспансеру. По дорозі він поранив ще двох жінок. Одна з потерпілих відмовилася від госпіталізації. Наскільки мені відомо, у першої жінки, яку було поранено, травма обличчя, пробита губа, поранений ніс. Надається медична допомога», – розповіла речниця Нацполіції Хмельницької області Інна Глега.


Опісля перехожі намагалися знешкодити нападника самотужки, проте це їм не вдалося. Тому вирішили зупинити патруль, якому вказали на людину, що нападала на людей на вулиці. Зловмисник, своєю чергою, дістав гострий металевий предмет.

Патрульні стверджують, що чоловік ніяк не міг вгамуватись і на попередження не реагував. Відтак, спочатку поліцейські застосували сльозогінний газ, а трохи згодом зробили кілька пострілів у повітря. А коли побачили, що злочинець дістав з кишені гострий предмет і почав наближатись, то вистрілили у ногу.


За словами поліцейських, які зараз працюють на місці події, в руках у нападника було шило або заточка. І навіть після поранення в ногу він намагався атакувати правоохоронців.


Перехожі розповідають, що під час затримання було чутно щонайменше 5 пострілів.

На місце події викликали медиків швидкої допомоги. Чоловіка перенесли до карети "швидкої", де він помер.

Наразі на місці стрілянини працюють медики, слідчі з'ясовують всі обставини інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
------ Показати IP 30 Грудня 2016 15:28
П'ять пострілів!!! Недокопи напевно думали, що це Дункан Маклауд!!!
мм до ------ Показати IP 30 Грудня 2016 16:15
це разом з попереджувальними і тим, що в ногу
DEXTER Показати IP 30 Грудня 2016 16:20
Цілився в ногу, а попав в голову. І правильно зробив
112 Показати IP 30 Грудня 2016 19:40
Якщо дійсно був один постріл в ногу, то влучили в життєво важливу артерію. А цього поліцейським не можна робити. Вони повинні знати куди стріляти.
Р до 112 Показати IP 2 Січня 2017 01:01
Думаєш що пишеш?
хмм до 112 Показати IP 3 Січня 2017 09:52
Ну да, мали звязати його, роздивитись де артерія проходить і тоді на відстані сантиметра так 5 вистрелити, але ще перед тим перевірити чи в нього немає алергії на свинець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus