USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі спіймали підвальних крадіїв

4 Листопада 2016 12:29
Злодії обкрадали підвальні приміщення жителів Ковеля. Поліцейські піймали зловмисників та відкрили кримінальне провадження, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

Учора, 3 листопада, близько 4 години ранку під час несення служби співробітники Ковельського відділу поліції звернули увагу на включене світло в підвалі однієї з багатоповерхівок. Під час перевірки правоохоронці виявили двох чоловіків, котрі намагались винести викрадені речі.

До Ковельського відділу поліції звернулось троє жителів міста. Вони повідомили, що з 1 по 3 листопада невідомі обікрали їх підвали. Зловмисники, зірвавши навісний замок на дверях, винесли різноманітні речі та продукти харчування. В підвали вони попадали шляхом зриву навісного замка.

Встановили, що до крадіжок причетні четверо місцевих хлопців, з яких троє 17-річних та один 21-річний. Найстарший із зловмисників уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Правоохоронці перевіряють інформацію щодо причетності зловмисників до скоєння аналогічних злочинів на території міста. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus