USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Крадії лісу покинули джип та зникли в темряві

3 Лютого 2018 23:22
Намагаючись втікти від лісової охорони, крадії лісу застряли у багнюці, кинули позашляховик на «бляхах» з усіма інструментами та втекли.

Пригода трапилася вночі 3 лютого у Воротнівському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ», повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Працівники групи оперативного реагування ДП «Ківерцівське ЛГ» спільно з лісничим Воротнівського лісництва виїхали на місце самовільної рубки – небайдужі громадяни повідомили, що бачили, як до лісу поїхала машина. Лісопорушники, звісно, помітивши «Дастер» лісової охорони, намагалися втекти. Та іноді й сам ліс допомагає покарати любителів легкої наживи. Позашляховик застряг у багнюці. Невідомі особи покинули його і вихали з лісу іншою автівкою.

За викликом лісової охорони прибула поліція. В машині, де було демонтовано задні сидіння, знаходилися шина до бензопили, бензин, дубова кора, мох, тирса – це не залишало сумнівів, з якою ціллю використовували позашляховик.

Всі ці факти зафіксовані поліцією. Автомбіль арештовано.

Варто зазначити, що поки на місці тривали слідчі дії, прибула група осіб на «Ниві», які запевняли, що цей позашляховик належить їм, тож хочуть повернути машину. В результаті перевірки даних цих осіб виявилося, що двоє вже свого часу притягувалися до відповідальності за подібні лісопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Жора Показати IP 3 Лютого 2018 23:52
ОПАА ЦЕ МОЯ ЄВРОПАА)))
А мені.... Показати IP 4 Лютого 2018 04:18
...мені мрієтся, щоб не тільки лісопорушнуків, так щвидко а навіть блискавкою гнали, ловили і судили всіх правлопорушників, тобто тих всіх хто безжалісно обкрадає українців і Україну.
ТТ Показати IP 4 Лютого 2018 08:45
пацикі на джіпові видко були мало бухі коли не по туй дорози поїхали-сте.
555 Показати IP 4 Лютого 2018 09:01
жлоби, на лисій резині та в ліс...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus