USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Любомлі знайшли тіло жінки зі зв’язаними руками. Доповнено

17 Липня 2017 15:52
У одному з будинків на вулиці Поштовій у Любомлі 17 липня знайшли тіло, яке пролежало 2 місяці.

Громадянка, навідавшись в дім покійного родича-любомльчанина, почала прибирати в оселі. Від одного з приміщень ширився неприємний запах. Відкривши двері, виявила там мертве тіло, що вже розкладалося. Руки трупа були зв’язані галстуком, інформує Кордон.

На місце події прибула слідчо-опертивна група Любомльського відділу поліції.

«Особу вдалося встановити- це жінка, жителька Любомльщини. Наразі проводиться перевірка, встановлюються обставини», – зазначив т.в.о. начальника місцевого відділу Віталій Мархальчук.

Як повідомили згодом у прес-службі волинської поліції, встановлено, що у будинку райцентру знайдено труп 35-річної мешканки цього ж району. Тіло направили в судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus