USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У луцькій хімчистці зіпсували весільну сукню за тисячу доларів

7 Жовтня 2017 09:00
Після весілля лучанка здала дорогу італійську сукню на індивідуальне чищення в хімчистку та двічі «обпеклася». Зі слів жінки, за 1600 гривень їй хотіли повернути брудне плаття, а коли не погодилася на цю пропозицію, то лучанці сукню так відчистили, що вона змінила колір.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася Олена Пришко. Жінка каже, що відчуває себе обманутою, адже замість чистки сукні - її зіпсували, вибачення не попросили й компенсувати зіпсовану річ не хочуть.

Документ, який підтверджує вартість сукні:
«У Львові ми купили дочці весільну сукню майже за тисячу доларів. Після свята занесли її в хімчистку «Kims», що знаходиться в Луцьку за адресою проспект Волі, 42. Нам сказали, що оскільки це - дорога брендова річ, до неї можуть застосувати індивідуальну чистку, вартість послуги 1600 гривень. Ми погодилися, 15 вересня телефоном мені повідомили, що все готово. Але сукня була брудна. На це мені дорікнули, що її і так чистили 3-4 рази. Та я не погодилася забирати річ брудною, адже заплатила чималу суму за чистку. Тоді мені запропонували зачекати ще 4-5 днів. Вкотре ми обпеклися 27 вересня, коли прийшли вдруге – низ сукні мав інший колір.
Проте технолог цілий вечір запевняла, що сукня однакового кольору. Тоді ми написали відмову та скаргу», - розповідає пані Олена.

Вже наступного дня, каже лучанка, її запросила на зустріч директор «Kims» Юлія Зародюк.

«Під час зустрічі ми зауважили, що сукня мала колір шампанського, однак низ у хімчистці вибілили. Тому попросили компенсувати хоча б половину суми за зіпсовану річ. Тоді Юлія Зародюк взяла координати місця, де ми купували сукню, і повідомила, що буде з’ясовувати із салоном, якого дійсно кольору має бути сукня. Через певний час ми вкотре прийшли у хімчистку, але виявилося, що нашої сукні немає. Ми викликали поліцію, аби скласти протокол про викрадення. Виявилося, що її забрала із собою директор. Коли ми вкотре зустрілися, то свою провину в «Kims» визнали, але компенсувати погодилися лише чверть суми. Також нам відмовилися надати акт виконаних робіт», - каже Олена Пришко й демонструє договір із хімчисткою.
Та додає, що задля залагодження конфлікту їй запропонували знижку у хімчистку та безплатно вибілити всю сукну, на що жінка не погодилася.

Коментуючи ситуацію, в хімчистці кажуть: «або бруд, або колір», мовляв, стан сукні іншого варіанту не передбачав.

«Ми все робили згідно з технологією та за погодженням клієнтки. Ми її відчистили як могли, дівчата віддали заключення й повідомили, що більше її відчищати не будуть, бо бруд вже в’ївся у тканину й вивести його було не реально. Ми її хотіли віддати, ризики на себе не беремо, про це і попередили клієнтку. А вона сказала, що забирати плаття брудним не буде. Тоді взяли його на перечистку, відчистили так, що претензій до бруду вже не було. В даному випадку ми надали послугу якісно: вона хотіла позбутися бруду на платті, ми його видалили. А звідки ми знали, який там був колір? Але клієнтка запевняє, що колір посвітлішав і її не влаштовує. Дійсно, він міг посвітлішати, бо застосовувалося тертя, хімікати, в іншому випадку бруду не позбутися. В такій ситуації могла опинитися будь-яка хімчистка, не лише ми. Ситуація була така, що або бруд, або колір», - пояснює Юлія Зародюк.
Однак, власниця плаття запевняє, що це халатне відноення та показує відірваний пасок.

«До сукні був пришитий пасок ручної роботи, коли ми прийшли забирати її, цього елементу не вистачало. Адміністрація хімчистки доводила, що сукня була здана без поясу. Звісно ми попросили показати зйомку із камер відеонагляду, бо ж знали що здавали на чистку. Як виявилося, пасок таки знайшли – він був відірваним і валявся серед чужих речей. Вибачення ніхто не попросив, були лише звинувачення в нашу сторону. І справа не лише в коштах щодо компенсації, я просто не хочу, щоб людей обманювали та ставилися зневажливо до клієнтів», - каже Олена Пришко.

Зі слів жінки, тепер вона шукатиме справедливості в суді, адже порозумітися із хімчисткою не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 57
ruf Показати IP 7 Жовтня 2017 09:50
Дурнуваті баби...
Лучанка Показати IP 7 Жовтня 2017 09:55
Вже не вперше чую негативні відгуки про цю хімчистку. Гроші деруть, а роботу не належному рівні не виконують. Краще б дівчина попрала акуратно те плаття вдома. Гарна і розкішна річ, справді шкода.
Надія Показати IP 7 Жовтня 2017 10:09
Що це за підхід хімчистки :Або бруд або ж колір??? Так можна якусь темну річ здати, і вони її відчистьть від бруду. Я підтримую постраждалу від некомпетентних спеціалістів дівчину. Неможеш виконати замовлення, відразу так і скажи.
лучанин Показати IP 7 Жовтня 2017 10:28
яке страшне плаття..)) за таке лайно 900 долярів..
Ігор луцький до лучанин Показати IP 7 Жовтня 2017 15:31
Переплатили великі гроші,тепер вирішили трохи з хімчистки збити.
444 Показати IP 7 Жовтня 2017 10:46
хворі люди
лучанка Показати IP 7 Жовтня 2017 10:47
Чистила весною лижні дитячі штани,віддали не почищенними ....прийшлося віддати в іншу хімчистку,там справились із своєю задачею."КІМ"- це погана хімчистка!!!!!
Анонім до лучанка Показати IP 7 Жовтня 2017 22:20
Що ви за хазяйки,які стірати не вміють?Мене вражає цей коментар,труси ви теж в хімчистку здаєте?
1111 Показати IP 7 Жовтня 2017 11:19
хімчистка цієі марки на гпз не пропрацювала й місяця питання чому? все зрозуміло зі статті. пані Ви молодець добивайтеся справедливості!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Андрій Показати IP 7 Жовтня 2017 11:31
Судячи з документів її вартість все ж 5000 грн ;)
Галина до Андрій Показати IP 7 Жовтня 2017 12:39
Судячи зі всього ви невчієте читати документ.Там зазначено що 5 тис грн це завдаток,а вартість 900$.Шкода дівчину,терпіння Вам.А хімчисці професіоналізму та ввічливості.
Анонім до Галина Показати IP 7 Жовтня 2017 22:22
Судячи з усього,ви писати не вмієте
лучанка до Андрій Показати IP 7 Жовтня 2017 13:16
Шановний, це завдаток) Треба читати уважніше
Народн мудрість Показати IP 7 Жовтня 2017 11:51
Хочеш зробити щось добре - зроби це сам!
Віка Карпенко Показати IP 7 Жовтня 2017 13:01
А так їм і треба.Ті,хто своїх потом заробив,не віддасть майже 30000 гривень за кусок шматки.
Наталка до Віка Карпенко Показати IP 7 Жовтня 2017 14:45
Ви явно не знайомі з цією дитиною,що можете так говорити!!!!
Олександра до Віка Карпенко Показати IP 7 Жовтня 2017 14:46
Своїм потом заробляють і не такі гроші.
До Олександри до Олександра Показати IP 8 Жовтня 2017 10:49
Ви хотіли сказати своїм ротом?
Боб до Віка Карпенко Показати IP 7 Жовтня 2017 14:48
Що за д*більна звичка лізти в чужий карман? Якщо ти заробляєш 3000, то не значить що всі так заробляють. Потій більше, і собі десь колись зможе дозволиш хорошу річ.
Анонім до Боб Показати IP 7 Жовтня 2017 22:26
І чим ця річ хороша?Ви явно хороших речей не бачили,а кажучи про цей випадок,то треба акуратнішим бути,бо є чисті,акуратні люди,а є просто грязнулі.І виглядає ця новина,як"ось подивіться яке дороге в мене плаття"...
Житель міста до Віка Карпенко Показати IP 7 Жовтня 2017 16:53
Віка Карпенко,потрібно прагнути заробити,щоб можна було купити не шматку,а дійсно гарну річ!Замість того щоб скиглити потрібно робити,а не сидіти!
Анонім до Житель міста Показати IP 7 Жовтня 2017 22:29
Чомусь мені здається,що такі голосні слова пишуть люди,які з гуманітарок не вилазять...типу всі такі заробляли великі,а самі на кіло тряпки купляють))))
Мда до Віка Карпенко Показати IP 7 Жовтня 2017 21:10
Кожна наречена хоче бути найгарнішою. А ціни зараз такі що ого-го
Я Показати IP 7 Жовтня 2017 13:56
Дівчата, нафіга Вам така дорога сукня на один день ? Пару днів шопінгу і можна вибрати набагато кращу та дешевшу. Гості Вас бачать до першого заходу, після другого періодично згадують що вони не на корпоративі а на весіллі. На відео ціни не видно. Ми купили сукню за 8 тис грн, декілька раз здали на прокат щоб вернути гроші та закинули у комод. І ніхто не париться.
Експерт по сукням Показати IP 7 Жовтня 2017 14:07
Таке китайське лайно - максимум 100 євро. На ОЛХ аналогічні б/в по 700-800 грн віддають
Клієнт Показати IP 7 Жовтня 2017 14:45
Я не підтримую ці наклепи та наговори я клієнт цієі хімчистки і знаю, що вони роблять свою роботу якісно. А ці люди хочуть напевно просто збити з них гроші, от і пишуть статті заказні напевно не безкоштовно)))) смішно це, хоч рекламу Кімс зробите, в них і так справи непогано йдуть, бо якби вони такі погані були, то люди до них масово не йшлиб, коли не прийдеш черга, а це свідчить, що хімчистка ця хороша!!
Оксана Показати IP 7 Жовтня 2017 14:53
Ви знаєте читаю цей бред інакше не скажеш, таке враження, що ця жіночка, що пише звиувачення робить все з наміром вибити гроші з людей бо на фото плаття як плаття.
Анонім до Оксана Показати IP 7 Жовтня 2017 22:31
Це просто дешеві понти!!!Купили тряпку дорогу,на весіллі не оцінили,то треба людям показати))))от і пише тут
Юля Показати IP 7 Жовтня 2017 14:56
Боже, люди, які Ви всі заздрісні! Яка різниця, яка ціна сукні, хто хоче- таке собі на весілля і купляє, може, дасть Бог, весілля в людини раз в житті, яка Вам різниця, за скільки його купили, тут питання в іншому: у сумлінності виконання роботи працівників хімчистки , про ЦЕ говориться. А всі заздрісники до ціни плаття доколупалися! Будьте людянішими трохи
Анонім до Юля Показати IP 7 Жовтня 2017 22:33
Якби була ваша правда,то цінниками тут не світили б на фото)))дешевий піар
Дмитро Показати IP 7 Жовтня 2017 14:59
Я ходжу в цю хімчистку і не згоден з вище сказаним, ця хімчистка робить якісно речі і я особисто задоволений, вони мені врятували куртку на якій були плями що не виводились, і взуття добре роблять і шкіру, всі речі здаю і жодних непорозумінь з ними не мав, крім того речі здаю дорогі та брендові. Такщо ходив і ходити буду. Кімс найкращі для мене.
Незалежна людина Показати IP 7 Жовтня 2017 15:00
Люди смішно з вас не позортесь з цим дешевим платтям.
ОЛЕГ Показати IP 7 Жовтня 2017 15:01
вже напевно в тій хімчістці скоро трапиться коротке замкнення і пожежа !!!!
Віка Показати IP 7 Жовтня 2017 15:03
А мені ця хімчистка врятувала дорогі італійські чоботи, на яких були плями, такщо я в це все не вірю, і персонал там привітний такщо не поливайте брудом і так самий нормальний заклад Луцька.
ще не зовсім свідоми Показати IP 7 Жовтня 2017 15:24
Ліниві дівки! Написано "ручная стирка". То і періть, а не носіть по різних генделиках.
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 7 Жовтня 2017 17:17
Я думаю,що тепер ці дівчата все будуть прати дома!!!так хоч речі залишуться цілими!!!
клінт Показати IP 7 Жовтня 2017 15:30
Прикро читати такі неприемні речі. Я не згідна категорично ця хімчистка хороша і в мене тільки примні відки про них. А ця Олена просто хоче їх оббрехати тому що хоче гроші. Дуже не порядно!
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2017 15:36
Ви знаєте дуже часто користуюсь послугами цієї хімчистки і вшоці що люди так нагло обманюють. Чесно кажучи вперше таке чую. Знаю що ця хімчистка найкраща!
Кузя Показати IP 7 Жовтня 2017 16:30
Ви правду написали не хімчистка а генделик.шкода дівчонку. вона. Молодец
Лучанка Показати IP 7 Жовтня 2017 16:34
Ви знали що в нас. Нормальних технологів нема
Іра Показати IP 7 Жовтня 2017 16:47
теж мала проблеми саме з цією хімчисткою, пошкодили сумку і навіть не сказали, що виникли проблеми при чистці. Коли я помітила брак, сказали, що сама винна, що не вказала склад матеріалу сумки. Коли звернулась до директора, вона мені відповіла, що брак не дуже помітний і її можна носити
Тут так бурно обсужд Показати IP 7 Жовтня 2017 17:26
Не можу зрозуміти одного, чого там претензії, на фотках видно що плаття чисте, а колір, ну трохи посвітлішало, але ж якщо в них в квитанції пише що "клиент согласен на любой результат" і там підпис клієнтки стоїть..мабуть цій дівчині сказали про те що може бути і вона була згідна раз підписала і здала свою річ. Якби я приніс свої речі і мене щось би не влаштувало то я б забрав їх назад і ніякий договір не підписував би.
Друг Показати IP 7 Жовтня 2017 17:38
Я постійний кліент та друг цієї хімчистки знаю колектив та директора. Маю тільки позитивні враження від цього закладу а вам шановна Пришко не хай стане соромно за ті образи які ви на них висипали знаю що ви навіть за послугу не розрахувались і вчинили скандал непускали персонал додому і взагалі вели себе не пристойно. А хімчистка ця найкраща і репутація її також себе оправдовуе а вам не вдасться своїми безпідставними наклепами її зруйнвати адже постійні кліенти з ними і залишаться. Кімс тримайтся ми з вами!!!!!!
Лучанка до Друг Показати IP 7 Жовтня 2017 18:52
Вибачте, але знати директора ще не означає, що вона порядна людина. Мені в тій хімчистці костюм зіпсували, і навіть не вибачились. Справа в тому, що якщо не вміють, то нехай не беруться. Можливо комусь 1000 доларів не гроші, а комусь і 1000 гривень гроші. Віддаючи річ клієнт має отримати її в належному вигляді і стані, а не «так получилось», це як мінімум - «на вас наср*ли»(((
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2017 17:42
Цілком згодна і виступаю на захист Кімс цей заклад мені здаеться себе вже наскільки зарекомендвав що бузглузді обвинвачення нічого не змінять.
Салон красотки Показати IP 7 Жовтня 2017 18:15
А можно призвіще власника цей хімчистки. Наскільки відомо там образ буде більше. Маникюр. Зачіски.педикюр. орендатори приміщення
Лучанка Показати IP 7 Жовтня 2017 18:55
Молодець що не заплатила. А я віддала за хімчиску... Тепер шкодувати буду.
Вадим Показати IP 7 Жовтня 2017 20:58
Бажаю цій "клієнтці" програти суд та вибачитись за наклепи. Хімчистка права на всі 101% тому що зробила роботу якісно, а саме відчистила від бруду. А колір якщо змінився, то претензію потрібно в салон який продавав сукню пред'являти або виробнику.
Шерлок Показати IP 7 Жовтня 2017 21:13
Підозріло, але більшість коментарів у захист хімчистки чергами один за одним в один час написані
Друг Показати IP 7 Жовтня 2017 22:18
Ми знаємо власника хімчистки жадна.сепндальна жінка.юля долго терпити вона вас не буде. Танюха в салоні ще не так посилала............
Анонім до Друг Показати IP 7 Жовтня 2017 22:34
Шта?
Тетяна Показати IP 8 Жовтня 2017 00:50
Жахлива хімчистка! Сама також мала прикрий інцидент, здала дороге пальто, яке було практично чисте лише невеличке п'ятно розміром з 5 копійок біля кармана, а отримала велике розчарування коли розгорнула його вдома після того як забрала з хімчистки, воно змінило форму і колір також, таке враження, що відразу був вибраний неправильний вид чистки даного виробу. Професіоналізм нульовий!!!!!!!
До Тетяни до Тетяна Показати IP 8 Жовтня 2017 10:47
А навіщо ви його тоді здавали?
Теж маю негативний д Показати IP 8 Жовтня 2017 22:49
Здавала старовинну вишиванку в приймальний пункт, що біля ТамТаму, прийшла забирати у визначений час, перед закриттям, а сорочки немає! Сказали, що почистили, але не встигли привезти! А мені з тією сорочкою виізджати в 6 ранку...дівчина з приймального пункту передзвонила до директора Юлії, яка нахамила мені по телефону, і сказала якщо я хочу отримати свою сорочку, то повинна сама за нею іхати на проспект Волі, де знаходиться власне, хімчистка і забирати її там, бо вони можуть привезти в приймальний пункт лиш на наступний день після 10 ранку...абсолютно хамське відношення до клієнтів! Заради справедливості скажу, що почистили добре, але нерви потріпали...щодо весільних суконь раджу здавати їх у Чайку, у них є ручна чистка, мені почистили чудово! А от вишиванку, вишиту вовняними нитками, не взялися - не мають такої технічної можливості, тому я її й понесла в Кімс
Лучанка до Теж маю негативний д Показати IP 9 Жовтня 2017 18:47
В Чайці мені так почистили пальто, до з кремового кольору воно стало сірим. Не рекомендую!(((
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2017 10:53
Сумно, що в Україні права споживача ніяк не захищені. Хімчистка зіпсувала дорогу річ і ще "клеїть дурня".
Настя Показати IP 24 Червня 2018 01:12
Коли плануєш власне весілля , хочеться продумати все до деталь, для того щоб воно пройшло ідеально. Однак для того, що в памяті залишились приємні та світлі спогади про весілля, варто подумати і про те, як провести першу шлюбну ніч. https://my-marriage.com.ua/goteli/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus