USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому СІЗО вбили 25-річного чоловіка, - ЗМІ

29 Листопада 2017 10:03
Молодого чоловіка вбили у луцькому СІЗО. Про це журналістам телеканалу «Аверс» стало відомо з власних джерел. З приводу смерті в’язня наразі порушено кримінальні провадження за фактами навмисного вбивства, підробки документів, та за фактом халатності лікарів, яка призвела до тяжких наслідків, йдеться у сюжеті телеканалу.

Тим часом, інформацію про цей резонансний випадок знайти у публічному доступі практично не можливо.

Як вдалося з’ясувати померлий в’язень слідчого ізолятора був мешканцем Володимир-Волинського району. Очевидно, він деякий час перебував у місцевій лікарні, адже слідчі витребовують медичну справу померлого, аби дізнатися, чи можна було його утримувати у СІЗО після того, як він потрапив на лікування.

Головний лікар Володимир-Волинського ТМО Олександр Клачук у розмові з журналістами повідомив, що чоловік був молодий. З’ясувати обставини смерті журналісти «Аверсу» спробували у Західному міжрегіональному управлінні виконання покарань та пробацій Міністерства юстиції України. Представники цього управління аж у Львові, а ця тема там теж не дуже доступна.

У луцькому СІЗО цього кримінального провадження не коментують взагалі, випроваджують в які завгодно інстанції, аби подалі від загратованої установи. Наостанок заявляють, що нікому з СІЗО про підозру не оголосили.

В управлінні охорони здоров’я взагалі не знають про те, що лікарів обвинувачують у службовій халатності. Начальник установи Ігор Ващенюк, забачивши журналістів, поспішно залишає кабінет по справах, його заступник Валерій Кацман не вельми виховано каже, що не володіє такою інформацією, тобто, виходячи з його слів, в управлінні не ініціювали службову перевірку з приводу халатності лікарів, яка, ймовірно, є однією з причин смерті людини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Листопада 2017 10:09
Як страшно жити стало, брати мої!
Анонім до АНАТОЛЬ_ Показати IP 29 Листопада 2017 13:41
Постійно фігню несеш. Ростеш дибілом.
Правник Показати IP 29 Листопада 2017 12:43
А чому саме вбили? Хіба якимсь чином доведено, що смерть чоловіка настала внаслідок чиїхось насильницьких дій щодо нього?
Сашко до Правник Показати IP 1 Грудня 2017 09:16
користувач українського медіапростору потребує хоррор і гі?но. тому українська медіаспільнота готує йому суміш хоррору і гі?на в різних пропорціях.
лінивець Показати IP 29 Листопада 2017 22:30
мене в 2010 році набили хотіли в центральному обласному відділенні зі свідка у винуватця перетворити хотіли без ордера забрали на приватних авто,пхали в багажник силою марку і номер памятаю як зараз:зелений опель вектра ас 8812 ар -я б ту гниду в асфальт закатав би по цей день,приміряв с.ка блатну корону з товаришем,слухали пісні типу блатний шансон,по -блатному наїхали принижуючи тюремними словами,навіть в тюрмах за такий ,,нефільтрований базар,,мордою в унітаз опускають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus