USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку «Фольксваген Кадді» збив 29-річну жінку

16 Березня 2016 12:19
Внаслідок ДТП учора ввечері по проспекту Соборності в Луцьку пішохід опинилася в реанімації.

Так, 15 березня автомобіль «Фольксваген Кадді» збив 29-річного пішохода, - повідомили у прес-службі поліції області.

За кермом «Фольксваген Кадді» перебував 41-річний мешканець обласного центру. Автомобіль наїхав на 29-річну жительку селища Маневичі. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій правого стегна. Постраждалу госпіталізували в реанімацію Луцької клінічної міської лікарні.

Відомості по даним фактам внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Юра Показати IP 16 Березня 2016 12:54
С.....ка !!!, як таких пускають на дорогу ???
XXX до Юра Показати IP 16 Березня 2016 13:11
Це ти про кого? Оскільти з даного допису не зрозуміло хто винен в ДТП! Чи постраждала переходила вулицю в встановленому для цього місці(що по суті є головним)? Чи водій був в адекватному стані? Тому робити будь-які висновки принаймні за рано і не коректно!
vodij до Юра Показати IP 16 Березня 2016 13:20
Це яких "таких"? Ніяких обставин не описується (чи пишохідний перехід чи ні)? Хоча якщо це Соборності, то люди там бігають як їм заманеться, ніби мають декілька життів, ще й дітей за собою таскають.
аааа до Юра Показати IP 16 Березня 2016 14:36
Це ти про кого так?судячи з запису,в тебе авто 100% ніколи не було
Волинянка до Юра Показати IP 16 Березня 2016 13:15
Як таким права дають?
Ілля Показати IP 16 Березня 2016 14:00
Якби там не було но постраждала пішохід!!!! Навіть якщо у невстановленому місці іноді переходять то шофера теж мають дивитись а не летіти !!!!!!!!!о так можна налетіти і на своїх близьких і родичів. Бережіть життя людей а не літаєте
Альона до Ілля Показати IP 17 Березня 2016 15:15
А в вас є права?Бо коли починають вибігати перед машиною, бо важко до пішоходного 2 метра дойти,то хочеться вийти і надавати підсрачників.Потім всерівно водій винен.
до волинянки волинян Показати IP 16 Березня 2016 14:17
Живу в цьому районі та їжджу кожного дня, переходять дорогу за межами пішохідних переходів, як телята. Не одноразово були ситуації, що вибігали прямо під колеса. Я телефонувала декілька разів на 102, щоб поставили патрульних біля Софт лайна, бо там найбільше порушень, оскільки біжать " тв..." на зупинку, яка напроти.
Той район до до волинянки волинян Показати IP 16 Березня 2016 18:01
Мені особисто спокійніше перейти дорогу біля Софт лайна,тому що світлофор біля зупинки багато водіїв ігнорують. А ви не помітили, що більшість ДТП,де страждають пішоходи відбуваються саме на пішоходних переходах? І хто тоді "тв..."
Василь Показати IP 16 Березня 2016 20:42
В нас дійсно всі показилися. Хто з вас і коли останній раз читав ПДР? Чи ви взагалі не чиати не розуміти прочитане не можете? Основа - людина і все обертається навколо неї. Не машина, а людина!!! Що б де коли не було, а пріорітет завжди за людиною. В першу чергу допомогу потрібно надавати людині, а не машині, чи може хтось колись десь прочитав зворотнє? Дійсно, в нових ПДР вже відсутні подібні зауваження, тому можна вважати що основою є автомобіль, а тим більше найдорожчий автомобіль, особливо той, в кого морда ширша. аналогія з лікарями - раніше була клятва Гіпократа і лікар був зобов'язаний допомагати людині, тепер є клятва лікаря, дякуючи дєдушкє Кучмі, і лікар є звичайним менеджером, якому на людину ***, якщо той йому не заплатить бабла, хоча і з баблом те саме. Людина повинна пам'ятати що сідаючи за кермо вона несе відповідальність за те, щоб вона і всі люди на її шляху могли здоровими і неушкодженими повернутися додому. Саме це називається вмінням керувати автомобілем. Відповідно, кожен, хто вважає інакше, не має права вимагати до себе людського відношення.
Пішохід Показати IP 17 Березня 2016 02:10
Сам без автомобіля. Я звісно не виправдовую "деяких" водіїв, але є і такі пішоходи, яких випускати ні на тротуар, ні на дорогу неможна! Суто моя думка...
Анатолій до Пішохід Показати IP 17 Березня 2016 10:09
Людина повинна дивитись куди йде, а не розмовляти по телефону чи длубатися в носі посеред дороги, водій не телепат, він не може знати чи вибіжить теля на дорогу і коли вибіжить, плюс в нічний час треба мати щось зі свтлого на одежі, бо понавдягаються бетмени і повзають по дорозі
ангст Показати IP 17 Березня 2016 15:56
Просто потрібно штрафувати пішоходів які не вміють переходити дорогу. Хоча б на 100 грн. Тоді може будуть думати. Та й надходження в бюджет будуть. А якщо при ДТП пішоход неправий, то заставити бігуна ще й ремонт автомобіля відшкодувати.
чоловік пішохода Показати IP 17 Березня 2016 23:27
Переходила дорогу по зебрі. В неї струс мозку черепно-мозгова травма, три перелома в тазової кістки (бедра) плюс до цього відій каже що їхав зі швидкістю 20 км. Якщо комусь щось відомо, дайте будь ласка зната. ДУЖЕ ПРОШУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus