USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку «Мерседес» ледь не злетів з мосту та застряг на «відбійнику»

18 Листопада 2017 23:55
Автомобіль «Мерседес» S-класу мешканця Бердянська (Запорізька область) під час спуску з мосту в Луцьку вилетів на бетонну загорожу, зруйнувавши її, і мало не злетів униз.

Пригода сталася увечері 18 листопада на спускові з мосту на вулицю Ківерцівську, інформує Волинь24.

Ймовірна причина аварії – завелика швидкість авто, через що водій «не вписався» в затяжний поворот під час спуску з мосту - і влетів у «відбійник». Частина «відбійника» відлетіла убік на більш ніж 10 метрів.

Власник машини виявився напідпитку, утім стверджував, що за кермом був не він, а «інший чоловік», який «шокований ситуацією, яка склалася, а тому відійшов». Це ж казав і товариш власника, який стверджував, що теж був у машині.

Вони посилалися на «35-річного товариша Вадима», який, мовляв, і був за кермом. Але близько 21:10 на місці пригоди з’явилася жінка, яка заявила, що за кермом була саме вона. Цікаво, що і жінка, і (за 20 хвилин до неї) власник авто свої свідчення дали письмово, поставивши під ними свій підпис.

Після того, як поліція з’ясує, хто насправді був за кермом, реальному водію загрожує як мінімум покарання за пошкодження комунального майна і втечу з місця ДТП.

А якщо виявиться, що машиною кермував власник - то ще й кара за їзду у нетверезому стані. Власник авто після аварії взявся знімати номерні знаки з автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталій Показати IP 19 Листопада 2017 02:11
То баба Параська була за кермом...
Анонім Показати IP 19 Листопада 2017 08:55
Як же задовбали ці хитро-зроблені мудаки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus