USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку мікроавтобус на смерть збив 9-річного велосипедиста

1 Квітня 2019 09:34
Учора, 31 березня, на вулиці Польовій у Луцьку автомобіль «Volkswagen Т4» збив велосипедиста, 9-річного місцевого жителя. Від отриманих травм дитина померла в машині швидкої медичної допомоги.

Трагедія трапилася ввечері. За кермом транспортного засобу перебував 23-річний лучанин. Водій допустив наїзд на 9-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку та раптово виїхав на проїжджу часину.

Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження, хлопець помер у машині швидкої допомоги.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Марина Показати IP 1 Квітня 2019 10:41
Співчуття батькам загиблого малюка. І покарання водію і його сім'ї найжорскішого !!!
Хтось Показати IP 1 Квітня 2019 11:09
Я звичайно теж співчуваю,але як мав вдіяти водій,коли йому під колеса виїхала дитина! Батькі краще пильнуйте! Це ж не вперше там сталась аварія?? Невже вас це не навчило?
Іван Показати IP 1 Квітня 2019 11:21
"раптово виїхав на проїжджу частину" - ви як таке можете писати????? Дитина стояла на обочині!!! Чому ви не пишете про швидкість 120км/год??, де допустима може бути максимум 30км!!! Як свідок, заявляю- 100% винен водій!! Для наших водії дороги не треба робити!!! Щирі співчуття батькам та родині хлопчика Вадимчика...
Анонім Показати IP 1 Квітня 2019 11:22
Що ви верзете? Яке покарання?Сім‘ї??? Ви хоч на хвилину уявіть,що завтра може бути що хоч і завтра не дай Бог хтось із ваших рідних зіб’є людину(до того ж ця людина вибіжить йому під колеса) А на наступний день до вас та до ваших дітей підуть розправлятись рідні! Ви хоч думаєте коли ви пишете таке?! Сім’я не відповідає за його дії!!!
Свідок Показати IP 1 Квітня 2019 11:46
Якби дитина стояла на обочині,то водій задів його лівою частиною автівки,а удар був на правій,ви взагалі уявляєте що ви пишете,те що ви дали неправдиві свідчення,це піде лише проти вас! Але свідки казали що дитина їхала! Свідки,там половина свідків були чоловіки,які вживали спиртні напої на зупинці(громадське місце) і це свідки??? Краще б пильнував за дитиною! Та автівками які понапарковували на обочинах! Там немає жодних знаків про обмеження швидкості та про які знаки ,якщо там навіть освітлення не було! 21:00 година вечора! Чому дитина так пізно взагалі була на проїжджій частині!
Григорій Іванович до Свідок Показати IP 1 Квітня 2019 15:30
"Там немає жодних знаків про обмеження швидкості"... в населених пунктах 50 км. Які ще тобі до лоба знаки прибити..
Свідок до Григорій Іванович Показати IP 1 Квітня 2019 16:15
Він в межах 50 і їхав! Ви бачили гальмівний шлях? Там від сили 9 м і тих може немає! І це не легкова машина!!!в легковій при швидкості 50 гальмівний шлях 14!!! Я шокований коли люди кажуть за 150 де ви це берете або в вас сильна уява! Це ж дитина ,він злякався і просто щоб втікти поїхав далі,та потрапив під колеса,щей на велосипеді,що є те є,але коли водій не зміг цього застерегти,ви думаєте,якби він зміг його побачити,він би не зумів спасти ситуацію? Та він був би ладний ту машину в забори ті побити,якби ж не ті припарковані автівки ,нехай ті водії що їх понаставляли там несу із собою все життя той гріх!!що якби не його шматок заліза який нічого не вартий там не стояв то водій зумівби зреагувати та виправити ситуацію,хай тепер ті всі водії ходять і кожен день дивляться батькам в очі!не слід всю вину на водія мікроавтобуса скидати,так він не аби як винний! Але ж місяць назад хлопчик вже попадав під колеса автомобіля,чому батьки не зреагували,не пішли до служб і не просили про зебру,знаки,лежачого поліцейського врешті! Лише коли сталась біда,то одна з подруг мама хлопчика згадала про свою подругу з телебачення і викликала її чого ж ти цього раніше не зробила??? Дуже шкода хлопчика,тим більше він ще тільки починав жити.. Співчуття батькам...
Анонім до Свідок Показати IP 2 Квітня 2019 19:20
ти якого чорта виправдовуєш вбивцю? погрози сиплеш.? обмежувальні знаки тобі потрібні? а в голові нема обмеження? нема чого рисачити по місту! це не в чистому полі виїхав, і нема ні машин ні людей!
До Аноніма до Анонім Показати IP 2 Квітня 2019 20:48
Вбивцю,не гучні заяви?? Розслідування ще іде! І я не вигорожую,я знаю,що ця особа не винна!! І вірю,що це доведуть! І взагалі винуватці це ті паркувальники(чиї автівки стояли на узбіччі) До 14 років дитина на дорозі ,шо тут ще вигороджувати Там і слідчі дії немає чого ввести,якщо і так зрозуміло ,що є вина дитини Та в першу чергу батьків
Іван Показати IP 1 Квітня 2019 12:16
Все покаже відеореєстратор!!! , який, хоч і з боєм, але забрали. Воно гнало на шаленній швидкості!!! хай ці захисти водія залишаться на вашій совісті... дитину не повернеш....
Наталя Показати IP 1 Квітня 2019 12:26
Нехай цей гонщик живе тепер з кров'ю на руках!!! Для себе він чітко знає, якби не перевищив швидкість - біди б не сталося!!! Бог розсудить.... згодом... Нехай маленький ангелик спочиває з миром. Батькам - сили витримати це!!
Я Показати IP 1 Квітня 2019 14:12
Однозначно причиною дтп стало перевищення швидкості.якби швидкість була 50км/год як це дозволено в нас.пункті то водій в любому випадку встиг би зреагувати і наслідки могли б бути іншими... Батькам і рідним хлопчика -велике співчуття.
Андрій до Я Показати IP 3 Квітня 2019 03:48
Гальмівний шлях в такої машини при швидкості 50км/год = 18м.
Віта Показати IP 1 Квітня 2019 14:19
Доброго дня. Одна із мешканок вулиці Польової, яка стала свідком аварії, але бажає залишитися анонімною, розповіла, що насправді дитина стояла збоку дороги, а не раптово виїхала на проїжджу частину. "Насправді хлопчик стояв збоку, він нікуди не їхав!!!!!!. Водій летів зі швидкістю приблизно 130-150 кілометрів за годину замість дозволеної 50 км/год. в населеному пункті. Люди, які теж там були, посходилися, бо злякалися такої швидкості", - розповіла жінка. За її словами, від удару дитину відкинуло приблизно на 15 метрів на інший бік дороги, а велосипед залишився під заднім правим колесом автомобіля. Щодо часу - то о 20.00 дитина вже помирала у кареті швидкої допомоги. "Кажуть, водій – впливовий хлопець, має гроші. Ми боїмося, щоб цю справу не зам’яли"...
123 до Віта Показати IP 1 Квітня 2019 17:25
Якби дитину вдарило на швидкості 130-150 км від велосипеда болта б не залишилось навіть. Брехня, куплена, заради наживи і жагі покарання. бо всі винні, але ж не ми самі.
Віта до 123 Показати IP 1 Квітня 2019 19:26
Сьогодні була у батьків, прощалися з дитиною, повірте на дитині живого місця нема, весь поламаний та пошматований, заштопаний бідолаха. Про які болти ви пишете. Сором майте!!! Велосипед діставали з під правого заднього колеса, він теж пошматований. У дитини забій всіх внутрішніх органів...печінки, селезінки, легень, серця.... пошматована голова, синяки по всьому тілу, переломане все що можна поламати, ноги, таз, стегна, руки, шия..... Ви тільки уявіть з якою швидкістю треба їхати, щоб так знівечити дитину та відправити на той світ! Яка нажива, яка 123? Про що ви пишете? Бійтесь Бога. Винний мусить понести покарання, є відеофіксація з реєстратора, є відео сусідів. Тому все це не брехня. Думаю слідство справедливо покарає винуватця, а суд дасть найвищу міру покарання !!!
101 до Віта Показати IP 1 Квітня 2019 20:37
Дуже часто бував на вулиці (Польовій), розігнати бус Т4 на такому відрізку до 130 км просто нереально.
Я Показати IP 1 Квітня 2019 15:04
Люди які пишуть що винні батьки чи що винен хлопчик...я не гарно скажу але зрозуміло...Ідіть ви в жо**.Ви не нормальні ви розумієте що це дитина якій ще жити і жити було...Водій гнався з шаленою швидкістю приблизно біля 150км/год. при дозволеній 40км/год.Я не розумію вашої логіки дехто пише чому дитина в 21.00 була ще на вулиці яких 21.00 ви зовсім з глузду з'їхали не знаєте не пишіть дитина в 20.10+ вже помирала в машині швидкої допомоги.Він їхав до дому з друзями двоє його друзів обїхали лівою стороною а він бідний зупинився з правої сторони на тротуарі і цей вибачте придурок збив його.Просто нодіюсь що ви більше не будете писати дурні про яку не знаєте і надіюсь що його посадять на довго!
Олександр до Я Показати IP 1 Квітня 2019 20:40
Бус Т4 на такій вулиці розігнати до 150 км/год???
Свідок Показати IP 1 Квітня 2019 15:58
Ви замість сварок краще допоможіть! Всі ж знають що там були припарковані машини!можливо в них є відео реєстратор!там ж біля бордюр завжди стоять машини,та і вчьора під час аварії там було доволі машин!
Тетяна Показати IP 1 Квітня 2019 20:43
Йшли ми пів-години тому по тій злощасній Польовій... Було б смішно, якби не було так страшно--- ледь відскочили, бо ще один законослухняний їхав з швидкістю "50 км/год"!!! Крутезний, нахабний розігнався від повороту з вул.Ранковою і прямісінько біля магазину "Світанок" натис на гальма! Вийшов з авто до знайомих з реготом. Летіти посеред дороги з "дозволеною" швидкістю--напевно, є в цьому те, чого мені не збагнути.
Я Показати IP 2 Квітня 2019 10:11
Коли будуть хоронити хлопчика ?
Х Показати IP 2 Квітня 2019 11:21
Яка брехня??Дитини немає!!!!!
Свідок Показати IP 2 Квітня 2019 11:21
Вибачаюсь звісно але гальмівний слід залишився від велосипеда який застряг під машиною.І не 9м а 16...Не знаєте не пишіть!!!
Екс до Свідок Показати IP 3 Квітня 2019 03:52
В характеристиках буса Т4 вказано що при швидкості 50км/год гальмівний шлях 18м.
Свідок Показати IP 2 Квітня 2019 11:32
Гальмівний шлях зафіксували і він становив 9 м! Для чого ви пишете вигадані цифри? І свідки сказали що дитина їхала на велосипеді! Так дитинки немає,шкода але чому мають страждати невинні люди!! Я надіюсь,що будуть відеофіксації,які виправдають водія! І тоді всі зрозуміють що його вини там немає!
Наталія Показати IP 2 Квітня 2019 12:52
Читаючи коментарі, вирішила написати сама. Перестаньте звинувачувати батьків, як з одної так і з другої сторони. я сама мама і бабуся. Коли моїм дітям було по 9 років я відпускала їх гуляти і котролювала з вікна чи з подвір"я. Впевнена що і всі хто пише коментарі роблять так само. Біда зараз в обох сім"ях. Знаю сім"ю водія. Це дуже порядна сім"я, з правильними цінностями, які стараються жити за Божими заповідями. Все те саме стосується і сім"ї загиблого хлопчика. Повторюся, зараз біда в обох сім"ях.... Співчуття родинам. Можливо хтось скаже що мені з сторони легко говорити. Повірте, я знаю що переживає родина Дениска, оскільки в ДТП 13 років назад загинув і мій брат. Ніякі слова не вернуть дитини і ніхто не зможе нічим зарадити. Це та біда, яку треба пережити... і час не лікує, просто з часом приходиться змиритися з втратою, бо нічого змінити вже не можна.Так само переживають і в іншій родині. Ніхто не хотів щоб так сталося. І оскільки зараз Великий піст, згадайте притчу з Євангелії, де Ісус захистив блудницю, сказавши що нехай кине камінь той, хто вважає себе святим.... Залиште Кесарю кесарове. Бажаю родинам мудрості і сили це пережити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus