USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку міліціонера побили в патрулі

21 Лютого 2014 10:43
Телефон 102 в місті діє, незважаючи на останні події.

По це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні 21 лютого.

Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що патрулювання у місті минулої ночі пройшло більш-менш спокійно. Лише 1 правоохоронцеві «дісталося».

«Він був без форми. Відсьогодні всі міліціонери патрулюватимуть у формі. Бо в місті є провокації. Є молодь, яка захотіла погратися в революційні дії. Але порядок у місті буде забезпечений», - запевнив Микола Романюк.

Нагадаємо, відучора в Луцьку діє «Варта порядку», яка патрулює міські вулиці в нічний час. Разом з представниками «волинської самооборони» на патрулювання виходять правоохоронці, ветерани МВС, Афганістану та Автомайдан. Ці патрулі організовані аби попередити мародерство і злочини.

Зі слів міського голови телефон «102» діє, хоч і робота міськвідділу була напівпаралізована, унаслідок протестів останніх днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
gon Показати IP 21 Лютого 2014 10:48
Pomaнюк ти ж хотів революції.. ??? Маєш грішки боїшся що прийдуть????
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2014 10:48
Наведіть лад у місті. Революція не означає що повинні трошитись магазини і приміщення. Вони збудовані ща кошти громади і іх нам же вілновлювати. Нашим жителям страшно виходити на вулиці бо містом вештаються озброєні молодики в масках. Влада чи ті хто перебрав іі функціі мають забезпечити правопорядок і безпеку власних людей і не важливо на яких мовах вони говорять і в якій партіі були. Ми всі люди і не можна про це забувати. В інакшому випадку громада міста постане проти новоявлених вождів які хочуть на цьому фоні прорватись до влади. Пам'ятайте - людяність і терпимість нас відрізняє від тварин
Реаліст Показати IP 21 Лютого 2014 10:49
"Любимый город может спать спокойно"
небайдужий Показати IP 21 Лютого 2014 10:56
А які префенції для так званої "Варти порядку" ? Спец пайки, відріз на форму, оброк 5% від реквізованого, додаткові дні до відпустки ? Не грайтесь в революційну доцільність, міліцію ще ніхто не звільняв і не розформував. Нахай займаються охороною правопорядку як і раніше.
Анонім до небайдужий Показати IP 21 Лютого 2014 11:22
Найзручніше сісти вдома перед комп"ютером, і розповідати хто чим має займатись. Таке враження, що міліція, яка б вона не була, нічого не робить. Цим людям також треба відпочивати. "Варта порядку" не примусово це робить, а з власної ініціативи, бо хоче захистити громадян, і їх майно у важкий для країни, та міста зокрема, час. А за це їм треба дякувати і допомагати!!!
Айвен Показати IP 21 Лютого 2014 11:02
Скоро настануть сташні часи. Всіх неугодних, тобто тих, хто не погоджується з ідеологією ОУН-УПА і Бандери будуть бити, вбивати, саджати в тюрми. І керувати цим всім будуть такі як Данильчук і Ко. Повторюється сценарій 1917 року, зараз бізнес буде націоналізовуватись, тобто приходитимуть і просто будуть відбирати. Поміняли одних тиранів на інших.
$ до Айвен Показати IP 21 Лютого 2014 11:18
НУ черепашки на базари нихто точно забирати небуде а який бизнес инший в нас чесно працюе?
иван до Айвен Показати IP 21 Лютого 2014 12:25
хиба ти того незнав ?
Я до Айвен Показати IP 21 Лютого 2014 12:25
Хтось на Майдані кров проливає, а хтось зачинившись на всі замки, накрившись теплою ковдрою з головою робить: "бу-бу-бу-бу, от настануть часи страші... ну-ну-ну...", попередньо вже наповнивши загашники продуктами, та знявши вчора гроші з усіх банкоматів. Та тьфу, гидко дивитись і слухати, Не варті того, щоб хлопці своє життя за вас віддавали. Ліпше ж і безпечніше лизати ж..пи мажорам та мажоренятам, які вас і за людй не рахують. Що буде попереду невідомо, а але й так, як жили до цього, далі жити вже було не можливо.
102 имхо до Я Показати IP 21 Лютого 2014 15:47
Не варті того, щоб хлопці своє життя за вас віддавали. За кого за Вас ???? судя по майдану и антимайдану организовалась борьба двух кланов !!! одни за яныка (даже не за него просто виполняют требования закона Украины) другие за святую троицу моральных зажравшихся уродов!!! Одни в законе другие в не закона!!! что те что другие полный отстой не достойный чтоб за них выходить и что то отстаивать тем более ложить за них жизни !!! Обидно что никто не хочет разобраться в сути а действуют только на имоциях !!! Простой народ при любом раскладе будет в полной жопе так как все богатыми быть не могут А средний класс эти мудофилы формировать не будут !!!
Пенсіонер до Айвен Показати IP 21 Лютого 2014 13:21
Якщо прийдуть нові тирани, ми знов вийдемо на майдані. І ОУН-Упа тут ні до чого. У вас з головою не в порядку.
той Показати IP 21 Лютого 2014 11:16
Дожились. Дітям бали зброю та надали їм відчуття ненаказуїмостя. Вони ж ведеть себе як мавпи з гранатою. Ви ж зрозумійте, що серед нормальних людей, які на даний час відстоюють свої права, є психічнохворі, наркомани, злочині, гопстопники та насильники. Почекайте ще декілька днів, і побачите як жити без заробітної платні. Як почнуть грабувати каси банки та магазини а потім вже і квартири та будинку. Міліція з 19 лютого не приймає заяв про злочини, ні патрулює вулиці. До кого на даний час звертатись, до Данилючука чи Гуся, які самі ні чим не відрізняються від донецького президента та його тітушок.
кино Показати IP 21 Лютого 2014 11:46
Профессор Преображенский ставит смелые опыты, пытаясь превратить собаку Шарика в равного себе во всем человека. В результате получается некто Шариков. К сожалению, опыт доказывает, что собаке лучше оставаться собакой.
Капец Показати IP 21 Лютого 2014 12:09
Лише 1 правоохоронцеві «дісталося». Ну ты Романюк даёшь так трындеть!!! Когда мы уже услышим Ну подумаешь леше 1 Луцькому міському голові із всієї міської ради «дісталося» !!! или лише одному из БУРАТИН ???? Він був без форми потому и отхватил я так понял ? А если би був у формі то тоді що .............................???
102 ИМХО Показати IP 21 Лютого 2014 12:20
Милиция ходите дальше коридорами позора !!! и идите у экстремистского стада на поводу !!! После разгрома вашего места работы они разбомбят ваши семейные очаги !!! Ждите бездействуйте и дождётесь !!!
иван Показати IP 21 Лютого 2014 12:34
коридор позора треба зробити для кадрового апарату=може вам назвати що то бидло робило и як из особистих справ виривало листки из нагородами и участи в боевих диях щоб непропусти на посаду а анонимни опитування серед особового складу переписували в угоду того щоб зняти начальника який неносив оброк ходареву- справеливому- кмити- боднарью-лебедью за ебетерещука говорить нема чого купив посаду -нихто його незнав де вин взявся генерала поцепив як Захарченко маршала и зразу всрався- може забули бандита хония в якого недавно в чпстному будинку из сильно замаскованого сейва викрала один милион доларив- це падло заробило ихна волини- сбу информацию мало що дивно але неповязали ? чому ???
102 ИМХО до иван Показати IP 21 Лютого 2014 15:30
Вот вот Иван ебетерещука нужно провести этим коридором !!! если и не среди людей то хотябы среди своего коллектива !!!!!!!!!!!! Как на меня вообще маральный урод !!! в ситуации что была с Башкалой (хоть тя его тоже терпеть ненавижу) поступил не то что не проффесионально не став на защиту прав человека а даже как то по подлячему !!! кореша наверника с которым не одну сотку хенеси выжрал слил как воду в унитазе!!! его пинают пиз..ят чмырят ( уроды из ровно даже не с луцка ) а он в кусты тупо постаял в сторонке и понаблюдал за происходящим с лозунгами милиция с народом имеющим право надругатся над людми !!!!!!!!!!! пипец приехали !!! Неужели в Волинском МВД нет достойных офицеров которые могли бы взять ситуацию под контроль и обеспечить порядок !!!!Если да то писать больше нечего !!! Всех уволить без выходного пособия толку от них всёравно никакого !!! отправить в свинарник пусть там порядок наводят !!!!!!!
Петрович Показати IP 21 Лютого 2014 12:34
Та мразь, яка думає що люди з Волині, то ваші собаки, помиляється!Міліція разом дружинами втримає спокій, не хвилюйтесь.Все життя тут разом!А ви пацюки можете їхати звідки приїхали, це не ваша земля, ви не Українці,їжайте до царя і пілизуйте йому тва*юки!
ага до Петрович Показати IP 21 Лютого 2014 12:46
iсторiю вивчи спочатку, патрiоте. пiсля 1943 тут пiсля жидiв населення не лишилося... так шо приїхали ми тут всi...
ПРОТИ МАЙДАНУТИХ Показати IP 21 Лютого 2014 14:07
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus