USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку на Великдень збили 17-річного хлопця. Розповідь очевидця

14 Квітня 2015 18:30
ДТП за участю водія, ймовірно, у нетверезому стані, сталася на вулиці Героїв УПА у Луцьку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів лучанина Леоніда, дорожньо-транспортна пригода трапилася 13 квітня в районі Вишкова близько 22 години. Автомобіль червоного кольору - «чобіток» Citroen або Peugeot з транзитними номерами - збив 17-річного лучанина, мешканця вулиці Героїв УПА.

Удар був такої сили, що хлопця відкинуло на декілька метрів, і він ударився головою об паркан, кажуть очевидці. Перехожі викликали «швидку» та ДАІ.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підтвердили, що 13 квітня, о 21.52 надійшов виклик «швидкої» на місце дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на вулиці Героїв УПА. Постраждалому було 17 років, і його доправили до реанімаційного відділення обласної дитячої клінічної лікарні.

Автомобіль, який збив юнака, зупинився уже за 150-200 метрів від місця аварії, саме тому очевидці не змогли точно визначити марку автомобіля.

Варто зазначити, що ця машина за декілька хвилин до аварії ледве не збила ще трьох людей.

Як розповідає Леонід, водій, який прийшов на місце ДТП, був у нетверезому стані. Водій «слізно» просив відпустити його, але люди цього не зробили.

Цікавим є той факт, що поки свідки з водієм очікували на приїзд ДАІ, автомобіль зник з місця пригоди. Лучанин припускає, що таким чином спільники водія вирішили приховати докази злочину. Коли на місце прибули працівники Державтоінспекції, водій поводився неадекватно, вульгарно і хотів «зам’яти» інцидент.

Леонід розповідає, що постраждалий юнак – з бідної сім’ї. Разом з братом їх виховує матір. А поведінка водія, і те, що автомобіль зник, може свідчити про те, що винний залишиться непокараним.

До слова, чоловік розповів, що звернувся й до ГО «Самооборона Волині» з повідомленням про цей факт.

Додамо, що Інформаційне агентство Волинські Новини чекає офіційного коментаря від Державтоінспекції Луцька.

До слова, на офіційному сайті волинської міліції у зведеній новині щодо аварій, які трапилися на вихідних, ця ДТП відсутня.

Так, згідно з повідомленням прес-служби волинської міліції, цими вихідними в ДТП травмувалися семеро осіб.

Автопригоди трапилися у Камінь-Каширському, Луцькому, Рожищенському та Шацькому районах.

12 квітня близько 21-ї години в чергову частину надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в селі Сошичне Камінь-Каширського району трапилася ДТП. Працівники Державтоінспекції, які прибули на місце події, встановили: близько 19-ї години 19-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Іж-Планета», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Опель-Вектра» під керуванням 50-річного жителя міста Ковель. Внаслідок ДТП 15-річна пасажирка мотоцикла, жителька села Сошичне, отримала тілесні ушкодження, госпіталізована у центральну районну лікарню.

12 квітня о 22:30 54-річний житель міста Луцьк, керуючи автомобілем «Нісан Альмера», на автодорозі Луцьк-Демидівка не впорався з керуванням, з’їхав у правий кювет і допустив зіткнення з придорожнім деревом. У результаті ДТП водій та два пасажири отримали тілесні ушкодження, госпіталізовані у Луцьку міську клінічну лікарню.

13 квітня близько 3-ї години ночі в місті Рожище 29-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мазда-626», скоїв наїзд на 22-річного жителя села Топільне, який раптово вибіг на проїзну частину дороги з-за припаркованого автомобіля та зіткнувся з автомобілем, що рухався проїзною частиною дороги. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Рожищенську центральну районну лікарню.

Окрім цього, близько 14:00 поблизу села Венське Шацького району трапилася ДТП. Працівники Державтоінспекції, які прибули на місце події, з’ясували: 20-річний водій, житель села Підманове Шацького району, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат» і виїжджаючи з правого узбіччя дороги, не надав перевагу в русі і зіткнувся з автомобілем «Ауді А6» під керуванням 30-річної жительки Любомля, яка рухалася головною дорогою в попутному напрямку. У результаті ДТП обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Водій автомобіля «Ауді А6» та 10-річний пасажир отримали травми різного ступеня важкості. Водій автомобіля «Фольксваген Пассат» та його 20-річний пасажир, житель села Світязь Шацького району, отримали політравми. Усі потерпілі госпіталізовані у Шацьку центральну районну лікарню.

За фактами ДТП проводиться розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
!!!!! Показати IP 14 Квітня 2015 19:29
pozbawutu takuh gore-wodijiw praw nazawzdu !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus