USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку під колесами Mitsubishi загинув пішохід

29 Вересня 2017 12:47
Автомобіль марки «Mitsubishi» насмерть збив пішохода 27 вересня у Луцьку, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

ДТП трапилася приблизно опівночі на проспекті Соборності в Луцьку. За кермом автомобіля «Mitsubishi Lancer» перебував 43-річний місцевий житель. Рухаючись вулицею міста, водій на регульованому переході допустив наїзд на 34-річного лучанина. Потерпілий загинув на місці пригоди.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає , зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Теремно Показати IP 29 Вересня 2017 12:56
Що вже казати про проспект Соборності, коли на Київському майдані напроти ОДА крутелики не звертають уваги на червоне світло світофора. Можливо час нашим поліцейським зійти зі свої авто і поспостерігати за справжньою ситуацією на вулицях Луцька. Хай спочиває душа невинно убієнного. Співчуття родині новопредставленого. А щодо покарання, то воно буде незворотнє. Адже крім продажних суддів, є ще вищий Божий суд.
Ст.морж до Теремно Показати IP 29 Вересня 2017 13:15
Я декілька раз там ледве не попав під авто переходячи на ЗЕЛЕНЕ. Але босам з ОДА на це начхать - вони пішки не ходять.
Я Показати IP 29 Вересня 2017 13:03
Там темно,стовп поставили і все,стоїть куча реклами по середині,за якої не видно пішоходів,чому ніхто на це не звертає увагу?!Поруч гуртожиток!!!Це пряме порушення,але гроші за рекламу вирішують все і освітлення теж норма,біля там таму як ялинка все світиться,а в сторону північного ринку як село забите,темінь скільки ще трупів треба,щоб звернули увагу????
Лучанка Показати IP 29 Вересня 2017 13:39
там не один перехід не освітлюється((( я проходила там коли вже була поліція , скори стояли... да там дуже темно.... но чому перехожий не підождав коли проїде машина ... цеж 12 ночі .. машин мало здається пропусти вже ту машину...... ніколи не вгадаєш коли що станеться.. но потрібно тричі обдумати коли йти через дорогу... і водії завжди будьте внімательніші ніколи не вгадаєш коли кому заманеться вийти бистро на перехід((( жаль людини дуже но час не вернеш назад і людини також((
Лучанин Показати IP 29 Вересня 2017 14:17
Співчуття родині загиблого. Відносно освітлень та інших проблем: інші ж можуть безпечно їздити, чому вам все не добре? Кожен забуває що водій повинен обрати безпечну відстань, безпечну швидкість. Тобто якщо дорога не освітлюється та світло фар при цьому не допомагає, то треба їхати з такою швидкістю щоб можна було добре розгледіти дорогу, або зупинитися взагалі до настання безпечних умов. Тут що незрозуміло? Якщо всі заходи для збереження життя людини(людей) не були вжиті, то хто кому дохтор? Перестаньте наїзники вважати себе за кермом главнюками за будь-яких умов. Поки діти не почнуть народжуватися на авто (вилазити за кермом!) то завжди буде правий той хто без керма, тобто пішохід, навіть якщо він і не правий, бо автомобіль є транспортним засобом підвищеної небезпеки.(крапка) Дуже шкода що до людей це не доходить, а звідси і всі причини в усьому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus