USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пожежники врятували з вогню людину

25 Січня 2016 12:17
У двоповерховому житловому будинку на вулиці Івана Франка у Луцьку 23 січня виникла пожежа. Працівники ДСНС віднайшли в задимленому приміщенні пенсіонерку 1948 року народження. Жінку вивели на вулицю і передали медикам для надання допомоги.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Так, 23 січня о 17:14 до служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що на вулиці Івана Франка в Луцьку горить двоповерховий житловий будинок. Для боротьби з лихом вже за 5 хвилин прибули чергові варти Державних пожежно-рятувальних частин №1 та №2, а також частини спеціальної пожежної техніки.

Рятувальникам довелось застосовувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору. Завдяки оперативним діям співробітників ДСНС вдалось вчасно віднайти в задимленому приміщенні пенсіонерку 1948 року народження. Жінку вивели на вулицю і передали медикам для надання допомоги.

Для ліквідації пожежі, що трапилась внаслідок необережного поводження з вогнем постраждалої, вогнеборцям знадобилось ще 30 хвилин.

Загалом 23-24 січня рятувальники області ліквідували 7 пожеж. Зокрема в Камінь-Каширському, Луцькому, Любомльському, Маневицькому, Рожищенському районах та в місті Нововолинську. Основними причинами пожеж були коротке замикання електроприладів та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Управління ДСНС області звертається до громадян суворо дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті, не перевантажувати електричні мережі потужними споживачами, ховати від дітей сірники та не залишати їх вдома наодинці з увімкненими приладами електричного чи пічного опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus