USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розшукують водія, який збив двох людей і втік

2 Червня 2015 17:39
Водій автомобіля «Mitsubishi» чорного кольору скоїв ДТП на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку. Внаслідок аварії травмувалися двоє пішоходів, водій втік.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини у прес-службі ДАІ області, учора, 1 червня, о 21:48 водій, особа якого встановлюється, рухаючись вулицею Карпенка-Карого в напрямку вулиці Конякіна, допустив наїзд на двох пішоходів, які рухались по правому боці проїжджої частини в попутному напрямку.

Водій утік із місця пригоди, пішоходи отримали тілесні ушкодження.

Аварію обговорюють користувачі соцмереж. Так, у групі Типовий Луцьк Вконтакте активісти просять допомогти знайти винуватця ДТП.

«На вулиці Карпенка-Карого, в районі перехрестя з вулиці Кривоноса, невідомий на «Mitsubishi Lancer» чорного кольору збив двох хлопців і утік із місця пригоди. Один постраждалий у тяжкому стані доправлений до міської лікарні.

Характер ушкоджень автомобіля: відсутні праве бокове дзеркало, протитуманна права фара та ушкоджений бампер.

Якщо хтось побачить авто з подібними ушкодженнями, або дізнається номер машини просять повідомити у міліцію. Постраждалому потрібна наша допомога», - пише на сторінці групи користувач Наталія Мельничук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ХХХ Показати IP 2 Червня 2015 18:49
О зараз набіжать коментатори з призивами "лінчувани" "порвати" "водій мудак". Можливо водій і "мудак", собі ж зробив гірше, що покинув місце ДТП. Але ви самі уявіть себе на його місці( звичайно "не дай Боже" комусь таке пережити), щоб зробили ви в "щоковому стані", а тоді обговорюйте. А саме головне запитання якого милого..."допустив наїзд на двох пішоходів, які рухались по правому боці проїжджої частини в попутному напрямку" "лазити" по дорозі, що тротуару мало? P.S. Майбутнім коментаторам не автомобілістам, від щирого серця бажаю стати водієм і тоді ви зрозумієте, що це за приколи як пішоходи, які "лазять", бігають, перебігають і вибігають на проїжджу частину!!!!!!!!!!!
Rygor до ХХХ Показати IP 2 Червня 2015 20:57
Якщо втік гн*да-значить винний!
мішка до ХХХ Показати IP 2 Червня 2015 21:12
Не дай Боже хтось з родичів потрапить в таку\схожу оказію, я побачу як будеш казати воділа-паїнька, треба його пожаліти в першу чергу, ага?
XXX до мішка Показати IP 2 Червня 2015 22:28
Не дай Боже. Вже краще ваші! Я нікого не ідеалізував і не писав, що "водій-паінька" так що не перекручуй і не виривай з контексту. Є всякі як серед водіїв так і серед пішоходів. Але коли б йшли по тротуару то нічого б не трапитися. Так спеціально зроблено проїжджа частина для машин, тротуар для пішоходів. А так 100% їхня вина, оскільки рухались по дорозі, щей в попутному напрямку. Тим більше в такий час доби зараз якраз сутеніє, найгірша видимість. А по закону водій з 100% правого, став 100% неправий, оскільки втік.
надя до мішка Показати IP 3 Червня 2015 16:12
Ніхто не каже жаліти винного, але не слід всю відповідальність за рух на дорозі класти на водія. Чому водій , дотримуючись ПДР, повинен ще переживати щоб не наїхати на проїжджій частині на якусь роззяву, якій бачте місця на тротуарі мало.
mnb Показати IP 2 Червня 2015 23:40
шо за мода втікати пішла? шось не то...капець якийсь...
Так до mnb Показати IP 3 Червня 2015 01:21
Зараз модно виправдовувати водія, типу, шоковий стан, от і втік. Тільки чомусь шоковий стан у більшості наших водятлів виявляється в одному: чимшвидше натиснути газ - і дьору, з надією потім "відмазатись" і "порєшати", але чомусь шоковий стан не змушує зупинитися і допомогти ближньому, раз уже сталася така біда.
ВОНО до Так Показати IP 3 Червня 2015 06:01
втік бо ГНИДА без совістна, а машина у *шокованої* гниди вже на сервісі ремонтується. Якщо дійсно шок і ти відїхав на кілометр півтора, то отямившись людина повернеться назад щоб допомогти жертвам. А тут втік і сховався))) Пожаліймо ж його *нещасного*(((
надя до Так Показати IP 3 Червня 2015 16:19
а чому ви не коментуєте дій пішоходів???? Жодна нормальна і цивілізована людина не дозволить собі соватися по проїжджій частині!!! Треба кожному з нас з себе починати. Сядьте за кермо і побачите свою реакцію коли вам перед колесами будуть лазити там де немає пішоходного переходу. Це капєц як дратує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus