USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в Стиру знайшли тіло чоловіка. Оновлено

25 Лютого 2019 11:48
Тіло чоловіка виявили у річці Стир в районі вулиці Глушець 20 лютого. Про загиблого рятувальникам повідомив місцевий мешканець.

Як розповіли у прес-службі ДСНС Волині Інформаційному агентству Волинські Новини, повідомлення про те, що в річці виявили тіло, надійшло о 10.32.

На місце виїхали водолази аварійно-рятувальної служби. Вже об 11.40 за допомогою плавзасобу та рятувальної мотузки чоловіка дістали з річки.

Зі слів очевидців, тіло чоловіка довгий час пробуло у воді. Особа загиблого встановлюється, тіло направили на судово-медичну експертизу.

Окрім того, зі слів начальника групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону у Волинській області Івана Шевчука, тіло знайденого чоловіка не може належати 80-річному «моржеві» Володимиру Ф., який втопився 31 січня 2019 року на Центральному пляжі Луцька і якого досі не знайшли, оскільки останній пірнав у водойму роздягненим (його речі лишились на березі річки), а чоловік, якого витягнули з водойми у районі вулиці Глушець був повністю одягнений.

До того ж тіло рухалось водою у напрямку села Рованці, попереду місця втоплення «моржа» Володимира.

«Я особисто був присутній на місці, де виловили тіло із води. Враховуючи і співставляючи усі факти, це тіло не може належати 80-річному чоловіку, який втопився 31 січня у річці Стир», - резюмував рятувальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus