USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку викрили «наркоточку»

18 Листопада 2015 16:33
14 листопада близько 22 год вечора у Луцьку в районі вулиці Львівської правоохоронці спільно з місцевими самооборонівцями викрили «точку» з марихуаною, – повідомляє «Волиньpost».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в підсобному приміщенні 24-річного місцевого жителя виявили кілька кущів наркотичного зілля.

Так, цю «наркоточку» в обласному центрі облюбували місцеві любителі дурман-зілля. Як наслідок, додалося роботи і медикам. Виявляється, звідти в лікарню вже тиждень поспіль привозять «відкачувати» по троє-п'ятеро чоловіків в стані наркотичного сп'яніння.

Того вечора медикам «швидкої» вкотре довелося виїжджати на виклик до вказаного підсобного приміщення. Цього разу - надавати допомогу двом чоловікам, які добряче пригостилися марихуаною. «Пацієнтів» у стані передозування наркотичними речовинами довелося госпіталізувати. Одного з них одразу ж доправили в реанімаційне відділення.

Водночас, як вдалося з'ясувати, в підсобне приміщення неодноразово навідувалися невідомі.

Натомість власник приміщення від наркотиків відхрещується. Каже, що «трава» не його, а в підсобне приміщення заходили чужі люди. Інша версія – марихуана потрібна була «для запарювання мастирки для ловлі риби».

За фактом незаконного зберігання наркотиків правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Злий Показати IP 18 Листопада 2015 16:53
Таких наркоточок повно по місті і мусора про це знають. Напево ця точка не захотіла платити,тому і накрили. Продажні ментяри не міняються. Може дійде як їх діти почнуть тією наркотою травитися.
Добрий до Злий Показати IP 18 Листопада 2015 22:16
Якщо володієте достовірною інформацією - поділіться, раптом не всі "мєнтяри продажні". Втрачати нічого, ще й може, допоможете) Хіба що це Ви так, голослівно...
Добрий Показати IP 18 Листопада 2015 17:02
Як пафосно звучить накрили точку з марихуаною....на фото звичайна конопля-(https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D1%8F),а передози про які пишуть від коноплі не трапляються,це все від спайсів...
нейтральний Показати IP 18 Листопада 2015 18:51
українською - не точку, а крапку. а так взагалі норм. ще треба було вказати національність зловмисника, а то коли попадаються цигани, на цьому наголошують, а тут чомусь забули.
просто до нейтральний Показати IP 18 Листопада 2015 22:09
Знаю район Львівської, де бабця онуку вирощувала коноплю. Той їйсказав, що тоновий сорт ''табаки''...../
Наркоман Показати IP 19 Листопада 2015 09:49
коментар було видалено
намокраН Показати IP 19 Листопада 2015 09:54
А чувак що відео знімає по голосу 100% укурений, і явно не тим "дикарем" що на столі лежить... Ґи Ґи...
Гулак Артемовський Показати IP 19 Листопада 2015 12:16
Шприци, таки маленьки роскидані вже навіть на тротуарах поруч з 9 поверхівкою на початку вулиці. Друга 9 поверхівка по рахунку від Грушевського. Так оцє з вікна викидають. Питання до наркооперів: Не знаете про це? Дільничому казав показував ще роки зо три назад. Алгоритм роботи такий сидите в машині затонованій і дивитесь як викинули, фіксуете, знімаете пальчики. Проводите оперативні заходи сусіди, свідки. Потім навідуетесь в гості. З вживання статті нема. Алє десь вони беруть, може вдома готують. А може там хвора людина живе та викидае шприци з вікна. Там по тротуарах ходять діти, може шприци віч ініфокавані???
А може Показати IP 19 Листопада 2015 12:18
комунальники мають поприбирати там???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus