USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Москві затримали 10-річного хлопця за декламування «Гамлета»

27 Травня 2017 11:25
Неповнолітнього відвезли у відділок за читання віршів.

У соцмережі Facebook опублікували відео з 10-річним школярем, якого у Москві грубо затримали поліцейські за декламування "Гамлета" Вільяма Шекспіра, пише ТСН.

На кадрах видно, як коп схопив хлопця за шкибарки та почав тягнути. Попри те, що дитина пручалася і кричала, силовик не зупинявся. За нього намагалася вступитися жінка, яка називала себе його сусідкою, однак правоохоронець штовхнув її кілька разів і витяг з поліцейського авто.

Увага, на відео міститься ненормативна лексика.
Батько хлопця Ілля Скавронські розповів "Медиазоне", що під час затримання правоохоронці грубо поводилися та висловлювалися нецензурно, а його дружині, яка і кинулася на захист пасинка, розбили планшет та порвали одяг.
Після великого резонансу довкола відео Уповноважений при президентові Росії з прав дитини Анна Кузнецова, своєю чергою, пообіцяла розібратися в ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Травня 2017 13:48
Шо ви пишете, в нас люди вже бояться слово сказати, а ви на Росію дивитись, вона розвиваеться а ми валим все, скоро мусором засипем всю Украіну
Ганна Показати IP 27 Травня 2017 19:09
Ми впевнено крокуємо до такої самої поліцейської держави. Через пару років в нас буде те саме...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus