USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Німеччині шантажист отруїв дитяче харчування у супермаркеті

30 Вересня 2017 15:41
Німецька поліція затримала поблизу міста Тюбінгена підозрюваного в організації злочинної схеми з вимагання від супермаркетів грошей. Він шантажував німецькі супермаркети, вимагаючи викуп та погрожуючи отруїти небезпечною для життя речовиною продукти харчування

Про це повідомляє Deutsche Welle.

За даними слідства, невідомий відправив керівництву провідних німецьких торговельних мереж, включаючи Aldi, Lidl, Edeka, Rewe, Rossman і DM, електронні листи з вимогою викупу.

Як стверджують німецькі ЗМІ, йшлося про десять мільйонів євро. Аналогічні листи зловмисник також відправив у групи із захисту прав споживачів і навіть в німецьку поліцію. У разі, якщо його вимоги не будуть виконані, злочинець погрожував отруїти продукти харчування в німецьких супермаркетах.

У четвер, 28 вересня, стало відомо, що правоохоронні органи федеральної землі Баден-Вюртемберг ведуть розшук вимагача, який отруїв дитяче харчування в супермаркеті у Фрідріхсгафені.

В магазині було виявлено баночки з дитячим харчуванням, у які був підмішаний етиленгліколь. Якщо ця токсична рідина потрапить в організм людини, вона може призвести до незворотних змін і навіть до смерті.

Завдяки фотороботу, який був поширений поліцією, ймовірного злочинця вдалося затримати. Після його допиту поліція повідомила, що затриманий є підозрюваним у скоєнні злочину.

Очікується, що в суботу, 30 вересня, суд санкціонує його арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus