USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У новорічну ніч у Франції спалили більше півтисячі авто

2 Січня 2017 11:11
Під час новорічної ночі зловмисники підпалили у всій країні в цілому 650 автомобілів, повідомляють у Міністерстві внутрішніх справ (МВС) Франції.

"У цьому році в черговий раз кількість спалених автомобілів показує, що цей феномен, як би неприйнятним він не був, продовжує існувати. Було підпалено 650 машин, в той час як в минулому році таких випадків було 602", - повідомили в МВС.

У той же час, поліція відзначила, що в останні п'ять років йде тенденція на спад серед подібних злочинів. Згідно зі статистикою, кількість спалених автомобілів скоротилася в останні роки на 20%, передає "Новое время" з посиланням на ТАСС.

В цілому, в новорічну ніч було затримано 454 людини.

Раніше повідомлялося про те, що в нічному клубі Стамбула невідомі в костюмі Санта-Клаусів відкрили стрілянину. Кількість жертв становить 39 осіб. Серед них 16 іноземців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus