USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У підвалі луцької багатоповерхівки знайшли тіло безхатька

1 Березня 2018 12:25
Тіло чоловіка знайшли волинські рятувальники у підвалі луцької багатоповерхівки на вулиці Гулака Артемовського. Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі ДСНС Волині.

Зі слів рятувальників, трапилася пожежа. О 9.50 надійшло повідомлення про пожежу у житловій багатоповерхівці. На виклик виїхало дві машини рятувальників.

О 10.01 вогнеборці виявили тіло чоловіка. Згідно з попередньою інформацією, загинув безхатько.

Окрім того, рятувальники кажуть, загорілося сміття, що було у підвалі. Деталі наразі встановлюються.

До слова, нагадаємо, у Луцьку знайшли двох безхатьків, які замерзли на смерть. Згодом виявили тіло ще одного безхатька без жодних ознак життя.

Фото - Волинь24.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ау Показати IP 1 Березня 2018 13:27
Міністерство з надзвичайних ситуацій у Волинській області та Луцька міська рада! Чи були проведені усі необхідні заходи щоб унеможливити смерті даних людей? Де намети, де пункти обігріву? Куди ми рухаємось? Що нас цікавить?
вфывфывфы Показати IP 1 Березня 2018 14:50
Цікаваить те, Що вусенко кинула пляшку в якогось мурзіка
Ні алкоголізму і нар Показати IP 1 Березня 2018 15:11
Неначе люди подуріли !!! Сатана панує не на жарт!!! Звертаюся до священників канонічних і неканонічних патріархатів, керівників всіх релігійних громад правильних і неправильних вір- ХРИСТИЯН- БІЛЬШЕ ЦІКАВТЕСЯ проблемами парафіян і прихожан релігійних громад. СПІЛКУЙТЕСЯ з прихожанами і парафіянами, на території яких парафій живуть люди чи нелюди, а то Страхіття, що РОБиться В УКРАЇНІ-РУЇНІ !!! Християн ділять на правильних і неправильних вір, а Євангеліє одне , Бог один, Ісус Христос один. Гріх ділити людей- християн . Спілкуйтеся, цікавтеся і відповідайте, церковні люди, за парафіян де , Ви, шановні служите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus