USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Польщі після удару струмом помер українець

15 Жовтня 2019 21:45
В Польщі у місті Лодзі помер 27-річний громадянин України, який виліз на опору ліній електропередач та отримав удар струмом.

Як пoвідoмляє Під Прицілом з посиланням на Yavp.pl, нещасний випадок стався пізно ввечері минулого четверга, 10 жовтня, неподалік місцевої електростанції.

Постраждалий після удару струмом отримав важкі опіки всього тіла й завис на 25-метровій висоті. Коли чоловіка знімали звідти рятувальники, він був ще притомний, проте у стані больового шоку.

Громадянина України госпіталізували, медики кілька днів боролися за його життя, проте врятувати чоловіка не вдалося.

Справою наразі займаються правоохоронці. Точної відповіді, чому українець виліз на опорну конструкцію, поки немає, однак слідчі припускають, що він хотів вчинити самогубство.

За неофіційною інформацією, загиблий мав в Україні сімейні проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus