USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Празі обвалився пішохідний міст. Фото

2 Грудня 2017 22:16
У чеській столиці - Празі впав великий пішохідний міст над річкою Влтава, внаслідок чого постраждали чотири людини.

Про це повідомляє Radio Praha, пише Укрінформ.

"Великий пішохідний бетонний міст над річкою Влтава, що сполучає з 1984 року празький квартал Троя з Імператорським островом, у суботу, 2 грудня, близько 13.30 несподівано обвалився", - йдеться у повідомленні.

При падінні мосту, який використовували виключно пішоходи та велосипедисти, постраждали четверо осіб, двоє з них - серйозно. Ніхто з них, проте, не впав у річку, повідомило агентство ЧТК.

Водолази відділення пожежної безпеки проводять перевірку річкового дна, їм допомагають каноїсти з найближчого спортивного клубу.

За інформацією «Чеського телебачення», пожежники попросили негайно зупинити рух річкового транспорту на місці інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus