USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Рожищі в ДТП загинув велосипедист. ФОТО

1 Вересня 2016 17:10
У районному центрі трапилася аварія за участю велосипедиста та мікроавтобуса. В результаті ДТП велосипедист помер на місці аварії.

Дорожньо-транспортна пригода сталась у місті Рожище в четвер, 1 вересня, близько 10 години ранку.

Про це Інформаційному агентству Волинські новини стало відомо з власних джерел.

Як коментують автопригоду у прес-службі волинської поліції, пенсіонер на велосипеді виїхав з другорядної смуги на головну та потрапив під колеса Renault Trafic. В результаті зіткнення, велосипедист отримав тяжкі травми.

Як стверджують правоохоронці, "швидка допомога, яка оперативно прибула на місце аварії, доставила чоловіка в Рожищенську районну лікарню, де пацієнт згодом помер, не приходячи до свідомості".

Натомість, у редакцію ІА Волинські Новини зателефонував черговий лікар Рожищенської районної лікарні Володимир Семенюк. З його слів, чоловіка привезли у лікарню вже мертвим. Як пояснив медик, у велосипедиста була виражена черепно-мозкова травма, що і призвело до смерті. Очевидно, що чоловік помер на місці події.

Постраждалий - 84-річний місцевий житель, за кермом мікроавтобуса перебував 38-річний мешканець села Переспа Рожищинського району.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 1 Вересня 2016 19:01
Брехня!!! "швидка" привезла вже мертвого чоловіка,десь о 10:00. Мертвого! "швидка" їхала з Михайлина. Везла маму і півторарічну дитину у лікарню. По дорозі підібрала постраждалого, який швидше за все, загинув на місці, або помер ПО ДОРОЗІ у лікарню. А мала би завезти у морг. Ще о 13:45 загиблий лежав у приймальному відділенні. "Швидкарі" закинули і щезли. Вони тепер, як таксисти. Редакції - ганьба! Подаєте непоавдиву інформацію. 3,14-си.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus